2777
2789
عنوان

خانومایی که خیانت دیدین بیایین

184 بازدید | 18 پست

چند تا نشونه مرد خیانتکار دو بگین به شوهرم شک دارم که باز داره کاری میکنه

اینا اگه درسته بگین 

خیلی خیلی سرد شده  ،جوری بود که قبلا هر روز هم سیر نمیشد الان چند هفتس اصلا طرفم نمیاد

بیخود و بی دلیل دعوا راه میندازه

همش توهین میکنه و تحقیر از خونه از هرچیزی

نگاه بهم نمیکنه

یبار رفتم رو مبل بشینم کنارش گوشیش رو یهو قاپید با اینکه اصلا طرف گوشیش نرفته بودم🫤

گوشیشو هم گشتم چیزی نبود

شما نشونه دیگه تو شرایطش بودین میدونین بگین بهم بببینم داره؟

راستی یه هکر میخوام پولم بخواد بهش میدم فقط میخوام هکش کنه شماره و پیاماشو

دقیقا نشونه یک خیانت کردنه 

اول هاش مهربون و عاشقونه میشه باهات ب مرور سرد و توهین آمیز و نگاه سرد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب همش سر ظهر و اخر شب به بهونه اینکه میره مغازه میره جایی دیگه و و نمیدونم بفهمم کجا میره

اگه میتونی قبل رفتنش لایو لوکشینشون بفرست واسه خودت 

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
دقیقا نشونه یک خیانت کردنه اول هاش مهربون و عاشقونه میشه باهات ب مرور سرد و توهین آمیز و نگاه سرد

باورت نمیشه مثلا هفته پیش مارو برد تفریح یجای خشک و گرم نصف شب 🫤🫤

هی میگفت قبلا اینجا خیلی هیزوم داشت بهش گفتم مگه چندبار اومدی اینجا

اینقدر عصبانی شد 

اصلا وحشتناک میگه منظورت چیه و کلی فحاشی کرد 

من بهش گفتم آدم زن و بچشو نصف شب میاره همچین جایی اصلا وحشی شد یعنی اینقدر توهین کرد من فقط سکوت کردم

باورت نمیشه مثلا هفته پیش مارو برد تفریح یجای خشک و گرم نصف شب 🫤🫤هی میگفت قبلا اینجا خیلی هیزوم دا ...

نه دیگه حساسش نکن از این سوال های مارپل گونه هم دست بردار.جو خونه رو آروم کن و نشون نده شک کردی یا حساسی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چجوری ؟از رو گوشی خودش ؟

اره برو توی پیام رسان مثلا واتساپ ارسال موقعیت مکانی زنده  

بعدشم که فرستادی از رو گوشی خودش پاکش کن 

جی پی اسش باید روشن باشه اگه خاموش کنه قطع میشه

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
نه دیگه حساسش نکن از این سوال های مارپل گونه هم دست بردار.جو خونه رو آروم کن و نشون نده شک کردی یا ح ...

خیلی سخته  یبار ۶ ماه بهم خیانت کرد فقط گعته تلفنی بوده  من نعهمیدم اونموقع که فهمیدم از رفتاراش منو کتک زد بی شرف

پس چطوری رفتار کنم ،تحمل رفتاراش و توهیناش اونم بدون دلیل