2777
2789

سلام خانوما خوبین 

من مامانم قبل از به دنیا اومدن من دوقلو باردار بوده ولی براش نمونده (مادربزرگ مامانم میشه دختر دایی پدربزرگ بابام) و گویا بچه های اینا از نوه و نتیجه اگه باهم ازدواج کنن دوقلو میارن 

مادربزرگ مادرم هم دوقلو باردار بوده ولی یکیش مرده و الان یکی از بچه هاش که دایی مامانم باشه زندست دختردایی بابام با پسر خاله مامانم ازدواج کرده دوقلو آورده 

الان منم با پسرخاله مامانم ازدواج کردم 

به نظرتون حاصلش میشه دوقلو؟😔😂

سحر از ماورای ظلمت شب می‌زند لبخند:)

چه معادله نامفهومی😂

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر تو شیر😂ولی امید هست😔

انشالله شما به جا دوقلو ۴ قلو بشه😂

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

انشالله شما به جا دوقلو ۴ قلو بشه😂

وای نه 

این حجمو نمیتونمش😂

ولی دور از شوخی مرسی از دعای قشنگت 

بچه نعمته:')

سحر از ماورای ظلمت شب می‌زند لبخند:)