2777
2789
عنوان

پریود حالم بده لططفاااا بیاین

206 بازدید | 25 پست

تروخداااا تروخداااااا اگه تجربشو دارین کمکم کنین 

ظهر پریود شدم از دیشبم لکه بینی داشتم

خود دل درد کمر درد بی صاحاب حال بد بی جونی کمم بود

الان یکی از باسنامم درد گرفته😭😭😭😭😭قسمت بالاش نه میتونم راه برم نه بشینم

نمیتونم راه برم هی بدتر هم میشه 

ای خداااا اخه😭😭😭 کل بدنم درد گرفته پاهام بی جونن دستام سرگیجه حالت تهوع کم بودددددددد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیسه ابگرم

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

نه عزیزم نمیتونم بابام همین الان رفت نمیدونم کجا رومم نمیشه😭😭

منم از همون اول که پریود میشدم هر ماه همینجوریم درکت میکنم قرص مسکن سه کاره یا مفنامیک اسید بخور چای نبات هم خوبه سعی کن فقط دراز بکشی و بخوابی 

قند روزای تلخ منی دخترم

وای تا حالا نذاشتم از اونم میترسم😭اصن نمیدونم داشته باشیم یا نهولی سه تا قرص خوردم هنوز جواب نداده

ببین یه چی بگم شاید دفه اول دوم شیاف بذاری همون اولش اذیت شی ولی عادت میکنی من پنج ساله هرماه فقط شیاف میذارم چون قرص اصلا جواب نیس و عوارض شیاف خیلی کمتره فقط حواست باشه شیاف گذاشتی شیاف جای گرم نباشه تو یخچال نگه داری کن بعدم معذرت میخوام بعد استفاده از شیاف همون دم مقعدو با دستمال تمیز کنی یه وقت سوزش نگیری شیاف گذاشتی دراز بکش تا اثر بذاره اگه دسشویی داشتی حداقل تا نیم ساعت نرو

منم از همون اول که پریود میشدم هر ماه همینجوریم درکت میکنم قرص مسکن سه کاره یا مفنامیک اسید بخور چای ...

ممنون عزیزم باشه

سه تا قرص همزمان خوردم ی مفنامیک اسید یه استامینوفن یه پروپرانولول 

ببین یه چی بگم شاید دفه اول دوم شیاف بذاری همون اولش اذیت شی ولی عادت میکنی من پنج ساله هرماه فقط شی ...

مرسییی ممنونم بخاطر راهنمایی

اره دقیقا بخاطر همون سوزش میترسم چون بچه ک بودم  و چند سال پیش هم یبوست داشتم یادمه شیاف میذاشتم درد سوزشش وحشتناک تر بود