2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیمارستان ینی جایی که درمان میشن و اقدامات لازم انجام میشه، بنظرم از تیمارستان فرار کردیم هممون

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

چرا تو خیابون تو فامیل و اشنا و دوست دقتتونو بیشتر کنید متوجه انواع اختلالات شخصیتی میشید 

سادیسمی خودشیفته وسواسمذهب 

خسیسی سواستفاده گری .سواستفاده عاطفی و مالی و جسمی 

مردا و پسرایی که زنهای دورشونو تیغ میزنن و ازشون سواستفاده میکنن 

شکاکهای پارانوییدی 

زبونبازهای چاپلوس سودجو 

زن ستیزی و مردسالاری 

گول زدن ادمهای ساده لوح ..

و از اون بدتر که آدم های سالم و بی شیله پیله این وسط بهشون حمله میشه! انگار باید مثل خودشون صاحب اخت ...

ببین واقعا همینجا یه بحث کوجیک با طرف میکنی میره تمام زندگیتو شخم میزنه و برای یه بحث کوچیک بااون مشکلاتت شکنجه ت میده این از سادیسم اونورتره !

و از اون بدتر که آدم های سالم و بی شیله پیله این وسط بهشون حمله میشه! انگار باید مثل خودشون صاحب اخت ...

دقیقا حتی کسانیکه حرف حقو میزنن بدترین ادمها میشن 

دور دوره شیادها و فریبکارهاست 

مردم خودازاری دارن طرفدار افراد پلید و ناجنسن.فضای مجازی نمونه واضحش 

ببین واقعا همینجا یه بحث کوجیک با طرف میکنی میره تمام زندگیتو شخم میزنه و برای یه بحث کوچیک بااون مش ...

آره به خدا همین الان تو یک تاپیک دختره برای این که مثلا منو اذیت کنه یه تاپیک جداگانه زده و از من توش نامبرده برای دعوت به جنگ! به خدا من اصلا مونده بودم که یک پیام محترمانه که مخالف نظر شخصیشون باشه چرا آنقدر براشون سنگین و گرونه! که من اصلا بهش محل ندادم چون درافتادن با این آدم ها فقط مایه ی جنگ اعصاب خود آدم میشه.

من خودم به این نتیجه رسیدم که راحت باید از کنار آدم های بیمار رد شد و رفت! قبلا اینطوری بودم که وقتی با این آدم ها برخورد میکردم صبر میکردم و از خودم دفاع میکردم اما الان نه به خاطر ترس بلکه به این دلیل که آمار این آدم ها بالا رفته تنها راه بقای خودم رو در گذر سریع و بدون واکنش از این آدم ها میبینم.

چرا تو خیابون تو فامیل و اشنا و دوست دقتتونو بیشتر کنید متوجه انواع اختلالات شخصیتی میشید سادیسمی خو ...

اوووف دقیقااا وقعاا اوضاع جامعه خرابه همه مثل زامبیا شدن واقعا تو این ده ساله انگار ذهن و مغز مردم کلا عوض شده ببین همینجا یه بحث کوچیک بیربط میشه همه ی مشکلاتتو برای شکنجه ت استفاده میکنن 

آره به خدا همین الان تو یک تاپیک دختره برای این که مثلا منو اذیت کنه یه تاپیک جداگانه زده و از من تو ...

دقیقاا منم همینطور دارم یه بحث متفرقه میکنیم طرف میره مشکلات شخصی و زندگیمو برای شکنجه من استفاده میکنه ! ببین این روشا برای سازمانای امنیتی مخوفم قفله چه برسه یه مکالمه ساده ! این نشون میده چقدر بیمار روانی و وحشی هستن

دقیقا حتی کسانیکه حرف حقو میزنن بدترین ادمها میشن دور دوره شیادها و فریبکارهاست مردم خودازاری دارن ط ...

افریین دقیقا بخاطر ترسشون و اینکه فکر میکنن فقط اگر پلید باشن میتونن پیشرفت کنن قافل ازاینکه واقعا واقعا واقعا برکت خدا رو من بهش معتقدم که به دلهای پاک میده