2777
2789
عنوان

حس میکنم تو یه تیمارستان بزرگ داریم زندگی میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 20 پست
اوووف دقیقااا وقعاا اوضاع جامعه خرابه همه مثل زامبیا شدن واقعا تو این ده ساله انگار ذهن و مغز مردم ک ...

فقط ایران نیست ترامپو ببین ی بیمار روانی خودشیفته و مریضه .حتی رفتاراش‌ شبیه افراد عادی نیست 

همه جای دنیا ادم روانی و سادیسمی و عقده ایی و بیشرف هست 

آره به خدا همین الان تو یک تاپیک دختره برای این که مثلا منو اذیت کنه یه تاپیک جداگانه زده و از من تو ...

وقتی با خوک کشتی بگیری خودتم به لجن کشیده میشی داستان ایناست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم به این نتیجه رسیدم که راحت باید از کنار آدم های بیمار رد شد و رفت! قبلا اینطوری بودم که وقتی ...

دوباره مینویسم وقتی با خوک کشتی بگیری تورو هم با خودش به لجن میکشونه 

وقتی با خوک کشتی بگیری خودتم به لجن کشیده میشی داستان ایناست

دقیقا به خدا من همیشه قبل از اینکه از خونه برم بیرون کلی دعا و این الکرسی میخونم که حفظ بشم حالا باید قبل از ورود به سایت های مجازی هم بخونم 😆

افریین دقیقا بخاطر ترسشون و اینکه فکر میکنن فقط اگر پلید باشن میتونن پیشرفت کنن قافل ازاینکه واقعا و ...

این تفکرخودت هم مشکل داره 

یعنی هر کی پولدار دلش پاکه ؟ 

این تفکر از کجا میاد 

اینهنه ادم شیاد پولدار تو کل جهان 

مشکل اینه فکر نمیکنیم 

اکثر پولدارهای جهان سابقه خرابو خلافی دارن نه فکر میکنیم نه تحقیق 

احتمالا ادم ظاهر بینی هستی فکر میکنی ذات ادما تو‌ظاهر و پول و ثروت و نمایشه 

این تفکرخودت هم مشکل داره یعنی هر کی پولدار دلش پاکه ؟ این تفکر از کجا میاد اینهنه ادم شیاد پولدار ت ...

کی حرف از پول زد خوبی ؟ 😐 شاهد از غیب رسید برای تاپیکم

این تفکرخودت هم مشکل داره یعنی هر کی پولدار دلش پاکه ؟ این تفکر از کجا میاد اینهنه ادم شیاد پولدار ت ...

منو ندیده نشناخته تحلیل هم کردی و بریدیو دوختی خدایا دیگه بسه برای امروز 🤣