2777
2789

یکی از اعضای خانواده تو ماشینش یه موی گره خورده پیدا کرده که انگار مخفی کرده باشن گرهش یه جوری خاص بود 

انداختش توی اب روان کسی از این چیزا سر ذرمیاره باید چیکار کرد و اصلا این طلسم چی هست ما از این چیزا سر درنمیاریم توروخدا میدونید راهنمایی کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی یه اثبات علمی دیدم بذار برات تعریف کنم....

مثل اینکه دانشمند ها تو خارج متوجه شدن که DNA ما طوری هست که اگر سر هر نسخه اش بلایی بیاد دقیقا روی بقیه نسخه هاش هم همچین اتفاقی میوفته مثل دوقلو های همسان که اگه یکی رو بزنی اون یکی هم دردش میگیره.

از اونجایی که تو تمام ذرات بدنمون DNA داریم پس اگر کسی یه نسخه از DNA ما رو داشته باشه هر بلایی سرش بیاره روی تمام بدن ما هم اثر داره. 

برای همینه که جادوگرا میگن اگه میخوای کسی بمیره موهاشو بیار که بسوزونیم. 

چون تو موهای اون آدم،DNA هست و با سوختن و از بین رفتنش، کل بدن اون فرد هم تحت تاثیر قرار میگیره بر اثر اتفاقی از بین میره. 

برام خیلی جالب و ترسناک بود گفتم بگم براتون که بدونین🥲

الان باید چیکار کرد

نمیدونم اگه معتقدی با اعمال دینی مشکل نداری راههای دینی و قرآن و اینا اگه هم نمیتونی باید بری دعانویس مطمعن یه حصاری چیزی بگیری دیگه. اگه مشکل خاصی نیست هم کلا بیخیال شو

نمیدونم اگه معتقدی با اعمال دینی مشکل نداری راههای دینی و قرآن و اینا اگه هم نمیتونی باید بری دعانوی ...

این اتفاق برا دادشم افتاده یه مدت خیلی مریض شد هر وقت تو ماشینش مینشست حالش بد میشد طوری که وسط خیابون چت. بار زنگ زده بودن اورژانس و ...