2777
2789

سلام من ورودی یازدھم تجربی ام 

الان کہ تابستون ھست نمیدقنم تست ھای دھم رو بزنم یا یازدھمو برای نھایی بخونم میشہ راھنمایی کنید و اینکہ اگہ یازدھم پیشخوانی نکنم مشکلی پیش میاد؟ یعنی فقط دھمو تست بزنم و کامل کامل بخونمش 

...

سلام .

دهمو حتما ببند برای خودت

و یازدهم هم پیشخوانی داشته باش و منابعشو بخر و تست بزن

مطمئن باش خیلی میفتی جلو ..هر کی هم گفت خودتو خسته نکن

بزار واسه دوازدهم همه رو..اصلا گوش نده 

تو تجربی فقط رشته های تاپ بدرد میخوره

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام .دهمو حتما ببند برای خودتو یازدهم هم پیشخوانی داشته باش و منابعشو بخر و تست بزنمطمئن باش خیلی م ...

از نظرت چند ماہ طول میکشہ دھمو ببندم تو ۵۰ روز میشہ؟

و یازدھم تو ۳ ھفتہ بخونم تا ترم یکش رو

...
منم ورودی یازدهمم‌ و تصمیم دارم دهمو بخونم

افرین قدر بدون زمانت

بیشتر تست بزنید

اگر میتونین آزمون هم زیاد بدین

منابع خوب انتخاب کنین

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم