dancewithme مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 1092 عنوان ورودی یازدھم تجربی بہ تجربہ ھاتون نیازمندم دوازدھمیا 58 بازدید | 5 پست سلام من ورودی یازدھم تجربی ام الان کہ تابستون ھست نمیدقنم تست ھای دھم رو بزنم یا یازدھمو برای نھایی بخونم میشہ راھنمایی کنید و اینکہ اگہ یازدھم پیشخوانی نکنم مشکلی پیش میاد؟ یعنی فقط دھمو تست بزنم و کامل کامل بخونمش ... 1404/04/08 | 14:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دندانپزشک235 عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 335 سلام .دهمو حتما ببند برای خودتو یازدهم هم پیشخوانی داشته باش و منابعشو بخر و تست بزنمطمئن باش خیلی میفتی جلو ..هر کی هم گفت خودتو خسته نکنبزار واسه دوازدهم همه رو..اصلا گوش نده تو تجربی فقط رشته های تاپ بدرد میخوره میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم.دیگه کنکوری نیستم دانشجوی دندون شدم🤩
dancewithme مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 1092 منم ورودی یازدهمم و تصمیم دارم دهمو بخونم موفقق باشییی💜🤝 ...
dancewithme مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 1092 سلام .دهمو حتما ببند برای خودتو یازدهم هم پیشخوانی داشته باش و منابعشو بخر و تست بزنمطمئن باش خیلی م ... از نظرت چند ماہ طول میکشہ دھمو ببندم تو ۵۰ روز میشہ؟و یازدھم تو ۳ ھفتہ بخونم تا ترم یکش رو ...
دندانپزشک235 عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 335 منم ورودی یازدهمم و تصمیم دارم دهمو بخونم افرین قدر بدون زمانتبیشتر تست بزنیداگر میتونین آزمون هم زیاد بدینمنابع خوب انتخاب کنین میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم.دیگه کنکوری نیستم دانشجوی دندون شدم🤩