2777
2789
عنوان

موهای خوشگلم خراب شدن😭😭

738 بازدید | 28 پست

من برا عروسیم موهامو دکلره کردم.الان پاینشون وز وزی شده و دیگه مثلا قبلن صاف ویک دست نیستن چیکار کنم که خوب بشن موهام خیلی خوشگل بودن قبلن ولی الان دوسشون ندارم😭😭

داستان رو از اول تعریف کنید نه از اون جایی که تحملم تموم شد و مثل خودتون شدم🤞🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا سرم موهارولخت ميکنه البته براي من اينجوريه

اره درست میگی ماسک بیشتر درمانیه 

یمدت دیترون انار میزدم که باعث نرمی و خوب شونه شدن میشد اکا لخت نمیکرد ، شما چی میزنی؟ موهات دکلرست؟

اره درست میگی ماسک بیشتر درمانیه  یمدت دیترون انار میزدم که باعث نرمی و خوب شونه شدن میشد اکا ...

بله عزيزم منم موهام دکلره است منم ديترون ميزنم ولي براي من انارنيست ساده است فک کنم

عاليه

گل دخملم،عشقم👯1396/8/2بدنیااومده تیکرتولدشه 😘😍
بچه ها ماسک یا سرمی هست مو رو لخت کنع ، من موهام صافه ، اما مثل استارتر شدم

ماسک مو absoloute repair loreal 

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫