fatiiiفاط مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 3092 عنوان اونایی ک بچتون یبوست شدید داره فقط روغن گیلیسیرین جوابه 56 بازدید | 6 پست دهترم ۵ سالشه من همه چی امتحان کردم شربت و پودر و انجیر و ماساژ و شیافامروز یکی بهم تو نی نی سایت گفت روغن گیلیسیرین با سرنگ بزن ب مقعدش تا زدم دسشویی کرد 1404/06/09 | 02:19 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مارال2566 عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 17 پسر من هم همیشه یبوست داره .یعنی دستشویی داره ولی نمیتونه دفع کنه .خدا کنه این روش جواب بده
fatiiiفاط مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 3092 پسر من هم همیشه یبوست داره .یعنی دستشویی داره ولی نمیتونه دفع کنه .خدا کنه این روش جواب بده دختر من ۳ ماهه اینجوریه هر ۱۰ روز یه بار با گریه دفع میکرد انقد جیغ میکشید دکتر بردم سونو بردم گفتن مشکلی نداره ولی نمیدونم چرا خوب نمیشه ولی تا روغن گیلیسیرین و زدم جواب داد
fatiiiفاط مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 3092 پسر من هم همیشه یبوست داره .یعنی دستشویی داره ولی نمیتونه دفع کنه .خدا کنه این روش جواب بده روی شیشه اش نوشته هم خوراکی هم موضعییه سرنگ ام بخر سوزنش و بنداز دور با خود سرنگ بزن ب معقدش
ریشنا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 2270 پسر من هم همیشه یبوست داره .یعنی دستشویی داره ولی نمیتونه دفع کنه .خدا کنه این روش جواب بده روغن زیتونم دم دست داری باهمین سرنگ بزن براش اینم جوابه،فقط بحالت سجده باشه که روغن قشنگ بره داخل روده هاش چرب کنه وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......