2777
2789
عنوان

موهای خوشگلم خراب شدن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 28 پست

اگر کسی رو دارین براتون از خارج بیارن ماسک شنی حرارتی. ایتالیایی kemon 

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر کسی رو دارین براتون از خارج بیارن ماسک شنی حرارتی. ایتالیایی kemon 

نه ندارم مرسی

داستان رو از اول تعریف کنید نه از اون جایی که تحملم تموم شد و مثل خودتون شدم🤞🙂

ماسک مو absoloute repair loreal 

ممنونم شما استفادع کردی؟ میشهبگی کاسش چه رنگیه و قیمتش چنده؟ و اینکه یجا تو همین نی نی سایت خوندم ا ورال رو که مصرفشو قطع کنی ریزش میگیری ، شما تجربت چطوره؟

از روغن هاي طبيعي زيتون. و نادرگيل استفاده كنيد و درصورت لزوم پايين موهاتون رو كمي كوتاه كنيد تا دوب ...

ممنون عزیزم😍😘

داستان رو از اول تعریف کنید نه از اون جایی که تحملم تموم شد و مثل خودتون شدم🤞🙂

ممنونم شما استفادع کردی؟ میشهبگی کاسش چه رنگیه و قیمتش چنده؟ و اینکه یجا تو همین نی نی سایت خوندم ا ...

اره عزیزم استفاده کردم عالی بود موهد بی نهایت نرم و لطیف میشن جعبش گرد و طلایی رنگه کلا محصولات ابسولوت ریپیر لورال خیلی خوب بودن سرم موشم زدم

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
ممنونم شما استفادع کردی؟ میشهبگی کاسش چه رنگیه و قیمتش چنده؟ و اینکه یجا تو همین نی نی سایت خوندم ا ...

اخه ماسک مو به ریشه اصلا نباید بخوره مال ساقه های خشک شده موئه 

قیمتش ۹۴ خریدم از سایت روبان 

اخه ماسک مو به ریشه اصلا نباید بخوره مال ساقه های خشک شده موئه  قیمتش ۹۴ خریدم از سایت روبان&n ...

ممنونم ازت عزیزدلم 

نظرت من سرمشو بگیرم یا ماسکشو ؟ اگه فقط بخوام یکی رو بگیرم که هم تقویت کنه هم لخت 

ممنونم ازت عزیزدلم  نظرت من سرمشو بگیرم یا ماسکشو ؟ اگه فقط بخوام یکی رو بگیرم که هم تقویت کنه ...

اکر میخوای نرم و تقویت بشه بنظرم ماسکش بهتره ماسک رو ۱۰ روز یا هفته ای یه بار فقط به پایینای موهات بزن بعد ۵ دقیقه اب بکش