2777
2789
عنوان

ترمیم معدل برای کنکور 1405🫠

465 بازدید | 12 پست

سلام قشنگا روزتون بخیر💫🌈

امیدوارم حالتون عالی باشه و در آرامش و شادی باشید

عزیزان برای کنکور ۴۰۵ تجربی پایه یازدهم همه دروس رو باید ترمیم کرد یا فقط اون ۶ کتابی که مشخص کردن؟و برای پایه دوازدهم همه کتاب‌ها باید ترمیم شه درسته؟

خیلی ممنون میشم اگر در این زمینه اطلاعاتی دارید بنده رو راهنمایی کنید

مرسی از تک تکتون❤️😘

دلم میخواد این روزها هرکس حالم رو میپرسه مثل حسین دهلوی جوابش رو بدم که میگه: «حال مرا هر کس که می‌پرسد بگو: خوب است.اشکش روان،اندوه جاری،زخم‌ها کاری‌ست...»😶‍🌫️🤍🐚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم اون ۶ تاست عزیزم فارغ التحصیل چه سالی هستی؟

مرسی ازت جانم❤️

من فارغ التحصیل ۱۴۰۱ ام

دلم میخواد این روزها هرکس حالم رو میپرسه مثل حسین دهلوی جوابش رو بدم که میگه: «حال مرا هر کس که می‌پرسد بگو: خوب است.اشکش روان،اندوه جاری،زخم‌ها کاری‌ست...»😶‍🌫️🤍🐚
ولی اگ دوتاشو بخای ترمیم بزنی سختت میشه ها. فک کن امروز امتحان فارسی 2 داری فردا امتحان فارسی 3

میدونم ولی اگر بخوام کنکور بدم مجبورم🥲🫥

منم فارغ ۱۴۰۲ ام می‌خوام ۱۴۰۵ کنکور بدم به نظرت از پس دو پایه ترمیم میشه بر اومد؟🫠

اگه به نظرم کم کم همزمان با کنکور بخونیمشون میتونیم

وقت زیادی هم داریم تا ۴۰۵ میتونیم حتما با توکل بر خدا🦋✨️

کعی میخوای شروع کنی؟ کلاس هم میخوای ببینی؟

من شاید از اول شهریور یا مهر شروع کنم چون فعلا سرم شلوغه میخوام کارامو بکنم و برنامه ریزیهامم انجام بدم و با آرامش خاطر شروع کنم

اره حتما اگر فرصت کنم و کلاس خوبی پیدا کنم میبینم اوناهم میتونن خیلی تاثیر داشته باشن

امتحان ترمیم معدل کی هست؟

سلام شبتون بخیر و پر نور✨️💫

امتحانات ترمیم معدل خرداد ماه برگزار میشه