2777
2789
عنوان

ملکه های دوزاری دهه شصتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 92 پست
تیترت خیلی خوب بود😄😂خب داری میگی دیگه اختلال روانی دارن اگر خواهرت واقعاً اختلال دوقطبی داشته باشه ...

مشکل اینه تو ایران اکثر مردم به خاطر شرم از حرف بقیه کسایی که واقعا احتیاج به درمان دارن رو پیگیری نمیکنن . بعد ماها باید بریم پیش روانشاسی راجع به مشکلات اونا صحبت کنیم . من تمام سال اول دانشجوییم رو پیس رولنشناس بودم راجع به خواهرام یه جمله میگفتم ده دقیقه گریه میکردم . الان انقدر بهتر شدم که میتونم راجع بهش صحبت کنم ، به کارام برسم. اما دیگه اینطوره ...

نمی‌دونم والا نظر شما هم محترم هست ولی من درمورد دستاورد دهه هشتادیا حرفی نزدم چون هنوز به سن و سالی ...

دوست خوبم حرف من اینه که اصلا مقایسه دهه ها با هم اشتباهه و هر دهه بسته به شرایطی که تو اون قرار داره رشد و تربیت کرده و این نشانه برتری یه دهه به دهه های دیگه نیست

اگه دهه هشتادیا جسورترن فقط به خاطر این هست که دنیای امروز بهشون این اجازه رو داده نه اینکه اونا تواناییش رو دارند همونطور که دهه شصتیا شرایط ایجاب میکرد با کمترین امکانات بعد از جنگ کشور رو بسازند یا دهه هفتادیا تو بحرانهای اقتصادی مقاومت کردند هر دهه یه چالشهایی داره درباره بمباران اطلاعاتی هم باید بگم این دهه به دلیل تبلیغات رسانه ایی این نسل شکننده تر هست نه پیروز تر کما اینکه تو اغتشاشات سالهای اخیر دیدیم بیشتر فریب خورده ها از این نسل بودند   

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل اینه تو ایران اکثر مردم به خاطر شرم از حرف بقیه کسایی که واقعا احتیاج به درمان دارن رو پیگیری ن ...

خب خداروشکر که بهتر شدی 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚