خواهرام ازم ۱۴ سال و ۱۶ سال بزرگ ترن . این دو تا توی خونه هیچکاری نمیکنن لباساشون میرن بیرون مچاله شده میندازن کف اتاق من باید جمع کنم . رختخواباشونو جمع نمیکنن من باید جمع کنم . ظرف غذایی که خوردن و نمیخورن من باید بشورم به وسیله بابا دست میزنن من باید گندکاریاشونو جمع کنم
چراا؟؟ چون بابا وقتی این شلختگی ها رو ببینه کاری نداره کار کی بوده من که از همه کوچیکترم باید جمع کنم .
تمام پول مادرمو هر سری اینا برای سرمایه گذاری بر میدارم ادب هم ندارن هی تیکه میروند من باید جمعش کنم . هر وقت به وسایلم دست میزنن وسایل گم و گور میشن .
شبا رو زمین میخوابیم پتو متکا نرم رو اینا بر میدارن چتو سربازی و پتو ببریا میفته به من .
من آیلتس دارم سالی که کنکور دادم کنکورم تراز خوبی گرفتم کلی کار کردم ولی اصلا درباره کارام حرف نمیزنم چون خواهر اولم مشکل حسادت شدید داره و ممکنه دچار هذیان گویی بشه . هر وقت چیزی از من میشنوه میده یه ساعت تو اتاق با صدای بلند گریه میکنه. جالب اینه ل
اسمشون دهه ۶۰ ای هست . یعنی اینا باید به من سلیقه و اینا رو یاد بدن
بیرون یواشکی غذا میخورن ظرفشو میارن خونه من باید بشورم . براشون غذا میبرم تا دم در کتابخونه بعد غذا رو میگیرن سلام نکردم درو میبندن به روم
ازشوووون متنفرممممم