2777
2789
عنوان

مامانم داره شام میخوره صدام نکرد

258 بازدید | 14 پست

همین الان از بیرون رسیدیم (یک ساعته )

بیرون با مامانم بحثمون شد و قهر کردیم 

یه قهر معمولی! در حدی که اگر یه لبخند میزد یا صدام میکرد همه رو فراموش میکردم 

من اومدم تو اتاقم مامانمم املت درست کرد و خورد حتی صدام نکرد !!! چای هم خورد اندازه یه نفر دم کرده ! 

مامانای شما هن اینطورین ؟ وقت دعوا برای غذا صداتون نمیکنن ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامان من سن اش بالاس ولی اینجوری نی بنظرم دختر بالای سن بیست سه چهار باید برای خودش فکر خونه مجردی ب ...

۲۳ سالمه

۴ ساله خوابگاهم فقط تابستون ها خونم بازم رفتارشون اینطوریه 

تو ذهنم مامان ایده آل اینطوری باید باشه

گلم این ها رو نگفتم ناراحت بشیا امیدوارم رابطتتون با مادرتون خوب بشه 

هر چقدر مادرم ماهه پدرم بده دست به زن داره بد دهنه و... 

این رو گفتم که بدونید همه پدر و مادر خوب رو با هم ندارن برای بعضی ها مثل من مادرم خوبت  پدرم بد 

برای حل مشکلاتم لطفا صلوات بفرستید

۲۳ سالمه۴ ساله خوابگاهم فقط تابستون ها خونم بازم رفتارشون اینطوریه

بنظرم کم کم فکر استقلال باش خودم در استانه ازدواج دومم ولی اصن دوس ندارم ازدواجو حس میکنم از چاله تو چاهه 

دوس دارم سهم ارثمو بدن برم شمال زندگی کنم برا خودم مجردی

خدا رحمتشون کنه😔

ممنون عزیزم خدا رحمت کنه رفتگان شما رو هم 

گل بی عیب خداست همه یه جوری تو زندگیشون یه مشکلاتی هست مادرم منم بی نقص نبود خیلی کمبود محبت داشت من از یه جایی یه سنی اینو فهمیدم شدم مامان برای مادرم خیلی بهش محبت میکردم کم کم مادرم اوضاع روحیش خوب شد از خیلی جهات ضربه خورده بود ، زمانی که خیلی بهم وابسته و علاقه مند شدیم کرونا لعنتی خیلی راحت گرفتش 😭😭😭😭😭 دلم براش یه ذره شده با این که سی سال اختلاف سنی داشتیم مثل دوست شده بودیم حیف حیف

ممنون عزیزم خدا رحمت کنه رفتگان شما رو هم گل بی عیب خداست همه یه جوری تو زندگیشون یه مشکلاتی هست ماد ...

غم از دست دادن مادر خیلی سخته 😭

خدا صبرت بده گلم

برای حل مشکلاتم لطفا صلوات بفرستید