2777
2789
عنوان

شماهم به مردای نی نی سایت به چشم نر نگاه میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 39 پست
اون باری مرد ۴۹ ساله درخواست دوستی داد عکسشم فرستاد اصن شبیه گوساله😑متاهل هم بود

ای خدا هنو بعضی کاربرای سایت از مذکرای اینجا دفاع میکنن ب خاطرشون با ما دعوا میکنن

مذکر ۴۹ ساله رو چ ب سایت زنونه 😂😑

اینایی ک ازشون دفاع میکنن دوس دارن بابا یا برادر ۴۹ ساله ی خودشون بیاد اینجا چت کنه؟

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما با شوهرت با هماهنگی هم تاپیک میخوندین شما ک همسرشی درجریان بودی اینجا خیلی مذکرا قایمکی عضون و ه ...

یکی ب من درخواست داد اولش ندوستم نر هست کلی پیام دادو عکسشم فرستاد گفت من دختر سفید دوست دارم😑

۴۹ سالش هم بود

یکی ب من درخواست داد اولش ندوستم نر هست کلی پیام دادو عکسشم فرستاد گفت من دختر سفید دوست دارم😑۴۹ سا ...

اشغال اومده تو سایت زنونه ک بگه چه رنگی دوس داره

با چ منقطی از اینا دفاع میکنن ی عده 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

شما با شوهرت با هماهنگی هم تاپیک میخوندین شما ک همسرشی درجریان بودی اینجا خیلی مذکرا قایمکی عضون و ه ...

من معتقدم باید چت و دوستی رو ببندن .اینجا برا اطلاعات و بحت و نظر دادنه اونم به شکل گروهی تا به کسایی که مشکل دارند کمک بشه،اینطوری آدمهای مریض و بیکار میرن کنار

من معتقدم باید چت و دوستی رو ببندن .اینجا برا اطلاعات و بحت و نظر دادنه اونم به شکل گروهی تا به کسای ...

آره دقیقا باید چت شخصی رو اینجا ببندن این سایت کلا عمومیه و تبادل نظره پی وی نداشته باشه خیلی بهتر میشه 

خیلیا الکی عضو نمیشن مزاحمت ایجاد کنن 

اگه امام علی رو بشناسی قطعا عفت کلام اولین چیزی هست که از این بزرگوار باید یادمیگرفتی

من ک خاک پای نوکرشونم نیستم و خودم میدونم نقص دارم

والا عصبی بودم همین امروز صبح شنیدم ی مذکری که خیلی تو ساختمون رفیقم اینا قابل احترامه و همه خیلی قبولش دارن به یکی از دخترای ساختمون پیشنهاد داده با وجود این که همسن بچه هاشه

عصبی شدم بهم ریختم از سیاهی دنیا از این ک این مردا باید مثل کوه پشت دخترای این سرزمین باشن ولی اینجوری میکنن

ولی کامنت شما تلنگر خوبی بود هرچقدم عصبی بشم نباید فراموش کنم خدا لیاقت دوس داشتن کیو بهم بخشیده 

ببخشید اگه بی احترامی خوندین از من🌼