2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

150 بازدید | 7 پست

خانوما دخترم ۳ سالشه دو روزه شروع کردم ازپوشک بگیرمش دو بار کلا گفته بقیه رو خودم بردمش دستشویی دو سه بارم زده تو شلوارش طبیعیه؟

اگه نکته ای چیزی هست ممنون میشم بهم بگید

شبا باید چیکار کنم من میبرمش دستشویی شبا میگه ندارم می خوابیم یک ساعت بعد نگاه میکنم میبینم زده تو شلوارش انگار میبرمش دستشویی خودشو نگه میداره ممنون میشم اگه راهکاری دارید بگید

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

سلام عزیزم شما مدرسه غیر انتفاعی تدریس میکنید؟

سلام عزیزم خیر چطور؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ی تاپیک گفته بودین

تو یه موسسه آموزشی کار میکنم مدرسه نیست 

سلام عزیزم ببخشید شما توی رویان باردار شدین

سلام عزیزم بله