2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 30 پست
سزارین خیلی تمیزتره ولی خب حس میکنم برا رحم طبیعی بهتره. من الان خط بخیه سزارینم اصلا معلوم نیس

من مردمو زنده شدم کاشکی هیچ وقت طبیعی و انتخاب نمی‌کردم ۲۶ روزه یه ادرار بدون اشک نمیتونم کنم داغون شدم خیلی بد بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مردمو زنده شدم کاشکی هیچ وقت طبیعی و انتخاب نمی‌کردم ۲۶ روزه یه ادرار بدون اشک نمیتونم کنم داغون ...

طبیعی هم باید به شرایط جسمی آدم بخوره . اینا طبیعی رو کردن اجباری .با هزار بدبختی و زیرمیزی باید سزارین کنیم خیلی سخته. انشالله که به زودی رو به راه میشی خواهرم .

بعد از زایمان، تغییرات جسمی می‌تونه طول بکشه تا به حالت قبلی برگرده. یه مدت بعد از زایمان، عضلات و پوست واژن ممکنه هنوز شل باشه. تمرینات کف لگن می‌تونه کمک کنه، مثل کگل. این تمرینات برای تقویت عضلات اون ناحیه‌ست. به مرور زمان بهتر میشه، ولی اگه احساس می‌کنی مشکل جدی‌تریه، بهتره با یه متخصص زنان مشورت کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

لیانامن انرژی اسمم برام مهم بودداخل سایت نام خوب چک کردم

من فعلا لیانا بدلمه ولی میترسم دلمو بزنه دودلم

نیلا بهتره یا لیانا

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
کگل انجام بدههی سعی کن خودتو منقبض کنی چند ثانیه بعد ول کنینشسته ایستاده هر وقت یادت اومد انجام بدهو ...

مم قبل بارداری ام همیشه کگل انجام میدم سر زایمان دکتره میگفت ورزشکاری که آنقدر واژنت سفته 

الآنم انجام میدم امیدوارم جمع بشه