2777
2789

خیلی برام مهمه میگید که تعبیر خابام چیه؟؟؟ چند تا دیدم با یه مفهوم ... نمیدونم امیدوار باشم یا نه...؟!

لطفا برای سلامتی امام زمان عج صلوات هدیه کنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی دیدی؟

من مدتیه با شوهرم قهریم و جدا زندکی میکنیم 

من قصدم اینه برگرده ب زندگی نذرو دعا کردم 

بعد ۳تا خاب دیدم هرچیش یادم باشه میگم هستی تایپ کنم؟

چی دیدی؟

خواب کیک و کیک با رروکش شکلاتی و شهد شکلاتی دیدم یه گونی کیک تو قالبهای تمیز ظاهر زیبا کیکها اکثرا ساده بودن همه کیک قلبی کوچیک با روکش شکلات ... خیلی زیاد ک دادم ب بچه های دانشگاه  بازم یه عالمه برا خودم موند همه گفتن چقد دست و دلبازی.

دوتا کیک قلبی کوچیک دادم ب ازاده دوستم که الان در واقعیت یه شغل خوب داره بعد از همون کیکا یکم‌خوردم دیدم مزه اشون مثل ظاهرشون نیست .مزه اشون بد نبود اما خوبم نبود به هوای ظاهر زیبای کیکا توقعم مزه ی بهتری بود...

و تو همین خواب هم خاب سیگار دیدم سیگار قدیمی با تنباکو و کاغذ پیچیده بود ۷و۸ تا ک دوتاشو دادم به یکی از دوستام بکشه ! حالا من بوی سیگارم بهم میخوره حالم بد میشه! من نکشیدم دادم یه دوست قدیمیم که سیگاری بود بکشه و گفتم سیگار که کشیدی ۲تا فاتحه برا امواتم بفرست...

چی دیدی؟

خواب دیدم اول شوهرم یه مرد کوتاه عقب مونده است من پیش خودم گفتم این به این بدی چرا من خودمو براش کشتم ریشو سیبیلم نداشت و صورتش عین زن صاف بود. بعد دیدم با شوهر خودم داریم همو بغل میکنیم میبوسیم شونه هاشو دیدم خیالم راحت شد مه سوهر خودم لباس تنش نبود ... بعد ما تو پذیرایی بودیم داداشم تو اتاق بود زود خودمونو جمع کردیم . بعد انگار رفتیم چندین سال بعد شوهرم یه دختر کوتاه قد سفید داشت دختر منم بود دبیرستانی بود شوهرم شبیه شوهر الانم نبود خیلی قد بلند شیک انگار دکتر بود تو پزشکی قانونی کار میکرد ... بهش گفتم خیلی وقته رابطه نداریم بیا باهم بخوابیم ؛ گفت بذار استخاره بگیرم بعد استخاره گرفت صفحه ای باز کرد توش ۴تا بسم الله بود و گفت جواب استخاره بینظیره ... همینجوری گفت بینظیره...

لطفا با دقت بخون من شوهرم ۳مدل دیدم یکی عقب مونده /یکی خود واقعیش/وآخری بهتر از خودش... صرفا استخاره قرآنه برام جلب توجه کرد و تو خاب گفتم خیلی عالیه حالا تو ایام تخمک گذاری ام ... 

بهتره رابطه باشه ...

خواب کیک و کیک با رروکش شکلاتی و شهد شکلاتی دیدم یه گونی کیک تو قالبهای تمیز ظاهر زیبا کیکها اکثرا س ...

دوتا تعبیر میشه کرد یکیش اینه ممکنه اگه بیمار داشته باشین شفا پیدا کنه

یکیشم اینکه نشان دهنده ی درست شدن رابطس

برات دعا میکنم‌مشکلت حل شه خیلی زودخوابتم خوب تعبیر کن تا اتفاقای خوبی بیوفته

همه رو خوندی عزیزم؟ خیلی نگرانم نذرو نیازو ذکر میگم زندگیمو دوس دارم ولی همش تو این زندگی خانواده شوهرم یه زخمی زدن منم عصبی میشدم و گریه زیاد میکردم ... الان رو خودم کار کردم دعا و ذکر میخونم گریه نمیکنم اما ته دلم خالیه نگرانم

دوتا تعبیر میشه کرد یکیش اینه ممکنه اگه بیمار داشته باشین شفا پیدا کنهیکیشم اینکه نشان دهنده ی درست ...

منم یه خواب دیدم میشه بگین تعبیرشو؟

من خواب دیدم یا مامانم غیبت میکردیم یهو صورت مامانم شبیه هیولا شد شیطان هم بود منم بودم صورتش واقعا وحشتناک بود

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

دوتا تعبیر میشه کرد یکیش اینه ممکنه اگه بیمار داشته باشین شفا پیدا کنهیکیشم اینکه نشان دهنده ی درست ...

@farmandeh22‍ 

خوشگلم دیدن طلا در خواب و در دست کردن 

تعبیرشو می دونی؟

یه نفر تو خوابش دیده نمی دونست تعبیرش خوبه یا بد

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]