2777
2789
عنوان

خانوماا میاین کمک

47 بازدید | 14 پست

سلام دوستان ،میخوام یه پیج فروشگاهی توروبیکا راه بندازم اما موندم محصولات چیا باشه ؟لوازم آرایشی ،روسری ،لباس،ترکیب لباس زیر وتاپ شلوارک وخورد ریز زنانه....بنظرتون خوبه ؟؟اگه ایده ای دارین بگین بیزحمت.

عزیزانی که پیج مختلف دارن تجربیاتشونو بفرمایند استفاده کنیم.

در این رابطه ایده ای ندارم اما قبلا کانال داشتم توی روبیکا بعد یه مدت که بالا رفت به درآمد رسید

اگه محتوای جالبی مد نظرت داری میتونی کانال بزنی بعد که بره بالا هم از طریق خود روبیکا هم از طریق تبلیغ گرفتن میتونی درآمد زایی کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محتوای کانالتون چی بود ؟

من اولش به دنبال درآمد نبود صرفا علایق خودمو میذاشتم

بیشتر شعر های ادبی و بریده کتاب میذاشتم و آهنگ های نوستالژی 

بعد یه مدت کلی از کانالم استقبال شد ولی به خاطر درسم نتونستم فعالیتمو ادامه بدم

چه عالی...چجوری اعضا وارد می‌شدند ؟تبلیغ میکردی

نه من کانالایی که محتوای مشابه خودمو داشتن همسایه بودم

هر روز یه تعداد پست میذاشتیم توی کانال های همدیگه 

بعد یه مدت خودم گروه زدم برای همسایه هام مثلا سه تا از پستای کانالمو میذاشتم توی گروه به همسایه ها میگفتم امروز اینارو بذارید چنلاتون 

بعد میذاشتن آیدی کانالشونو میذاشتن توی گروهم منم میرفتم از کانالشون مثلا سه تا پست فور میکردم داخل چنلم..

دیگه به مرور ویو چنلم رفت بالا و اون اواخر نزدیک ۲۰۰تا همسایه داشتم 

من خودم اموزگارم،ولی بابچه کوچیک خیلی دلم میخواد یه پیج فروشگاهی داشته باشم

اگه آموزگار هستین محتوای آموزشی هم اگه ارائه بدین طرفدار خواهد داشت..

کلا به نظرم درباره چیزی که دوست دارین پیج و کانال بزنید حتما کسایی هستن که به علایق شما علاقه دارن و بعد یه مدت افراد زیادی دنبالتون خواهند کرد

اگه نمیخواید خیلی از صفر و ناشناخته شروع کنید میتونید از یه سری چنلای معتبر هم تبلیغ بگیرید تا برای شروع یکم جلو بیفتید..