2777
2789

خونواده ام از من دورن و شهر دیگه ای زندگی میکنند. خونواده شوهرمم  یک خونه خالی توی اون شهر دارن و وقتی با شوهرم میرم سفر، مرتب زنگ میزنن که ببینن ما توی خونشون هستیم یا خونه مادر و پدرم هستیم. 

مادر و پدرم سنی ازشون گذشته و حوصله سرو صدای بچه و نوه ندارن و من یا میرم خونه خالی مادرشوهرم یا میرم خونه خواهرم.

از اینکه زنگ بزنه و بدونه ما کجا هستیم ناراحت نمیشم از این ناراحتم که فکر میکنه خونواده ام میخوان پسرش بدزدن.خیلی حساس میشه انگار مثلا پسرش میخواد برای پدر و مادر من کاری بکنه یا فکر میکنه پسرش رو صاحب شدن یا یک همچین فکرایی میکنه. در حالیکه ما فوقش سالی دو بار میریم.

و خونواده من توی این مدت ۱۰ سال حتی خونه منو ندیدن چون بنده خداها مریض هستن.

اینبار تنهایی میرم با بچه هام. اینطوری راحت میرم خونه خواهرم و کسی نیست مرتب زنگ بزنه و بپرسه الان کجام

دقیقااااااااااا مادرشوهر کثیف وافریطه وسلیطه من فک میکنه بچشو میخوان بدزدن یه بارتو جن گ من گفتم اگه کار شوهرم تعطیل بشه میره با داداشم کار میکنه سلیطه خودشو زد به افریطگی که اره داییت نمرده میریم شهر اونا میمونیم پیش داییت کارمیکنی دلم میخواد دهنشووووو جرررررربدم سیاه سوخته رو

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی میکنی .من که همیشه با بچه هام وبدون شوهرم میرم میرم خونه بابام .

میدونی من سالی فوقش دوبار میرم. دلم میخواد با یک آرامش خاطر برم. یک چیزی معمولا میگیرم که دست خالی نرم خونه مادر و خواهر و برادرم. بعدش مادر شوهرم یک بار دید دیگه از اون روز با من چپ افتاده.

در حالیکه از پول خودم میخرم

میدونی من سالی فوقش دوبار میرم. دلم میخواد با یک آرامش خاطر برم. یک چیزی معمولا میگیرم که دست خالی ن ...

مادرشوهر خصلتش همینه فکر میکنه از پول پسرش میخری .یه جور با احترام بهش بگو مادر جان از پول خودم میخرم نه پول پسرت .سوتفاهم برطرف میشه.