2777
2789
عنوان

به زور به بچم عناب دادن دلش ورم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اون دمنوش ها رو نهایتش خودت باید بخوری
اما در مورد زردی بچه من دیدم که زردی که تحت هیچ شرایطی پایین نمیومد رو بردن درمانگاه طب سنتی یه خراش کوچیک پشت لاله گوش زدن و یه قطره خون اومد بلافاصله زردی اومده پایین
دو یا سه بار این کار رو انجام دادن دیگه زردی بچه بالا نرفت

ببر دکتر عزیزم تا شش ماهگی نباید بچه به جز شیر مادر چیزی بدی با جدیت باهاشون برخورد کن چهره جدی بگیر نه گفتن رویادبگیر فردا بچه ات چیزی بشه میگن مادری بلد نبودی نمیگن ما تو دهن بچه چیز ریختیم

اینا از قدیم با همین روشها بچه بزرگ کردن ،نمیگم کارشون درست بوده ولی میگم نگران نباشه و اجازه نده دی ...

بابا این همه میگن بچه از دست می‌ره پسرچیه به بچه زیر ۶ماه علل الخصوص نوزاد فقط شیر نهایت چیزی میگن خوبه مادر بخوره تو شیرش اثر کنه نه که به بچه دمنوش عناب بدن عناب باعث خونریزی میشه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

چندوقت پیش یه خبری اومد تو خبرگزاریها که یه نوزاد بخاطر درمانهای خونگی مادرشوهره فوت کرده...تو کامنتها همه متعجب بودن که مادرش مگه لال بوده که نتونسته مانع بشه!

عزیزم! شما مادر اون بچه ایی...اگه بخوان سم بریزن تو حلقش وایمیسی تماشا میکنی؟!! محکم وایسا بگو احازه نمیدم چیزی بدین و حتما ببرش دکتر حتا اگه همسرت همکاری نمیکنه...

معذرت میخوام اما بجای اینکه بیای اینجا تاپیک بزنی بالای سر بچت باش و ازش مراقبت کن. نگذار چیزی بهش بدند به زور یعنی چی

بیرونشون کن در را ببند 

الانم بنظرم ببرش بیمارستان دکتری جایی

وقتی حتی نمیتونی ازبچه هفت روزه دفاع کنی وپناه بچت باشی. چرا به دنیا آوردی. اول بایدخودتو آماده میکردی

ببرش دکتر تا خدایی نکرده کبد و معده بچه داغون نشده 

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅