2777
2789
عنوان

دیشب دختر عموم از کنارمون رد شد

230 بازدید | 10 پست

بدون هیچ دلیلی روشو برگردوند و نموند سلام اینا کنیم 

واقعا چراااا

دلم شکست منو شوهرم و دخترم بودیم 

شوهرم نگام کرد..... تعجب کرد 

مجرده؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم خودشون قهر میکنن آشتی میکنن‌

دقیقا پنجشنبه ای بهشت زهرا مراسم داشتیم دختر عمم بی دلیل این حرکت زد 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

از عذاب های من اینه که تو خیابون یا بیرون فامیل ببینم بخوام سلام کنم

ولش کن واسه چی دلت شکست اخه

شاید مشکلی بوده مثلا من خودم یبار ارایش غلیظ داشتم و.. میدونشتم عمم رو ببینم سلام علیک کنم قراره بعدا برام حرف دربیاره دیدم و طوری وانمود کردم که انگار ندیدم

شاید ایشونم مشکلی داشته دل شکستن داره مگه

مردم حوصله ندارن من خودمم گاهی آشنا میبینم جلو نمیرم حوصله سلام احوال نیست

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

نه 22سالشه با دختر شوهرش بود

چص دونش فعال شده بوده و با شوهره مناقشات داخلی داشتن حوصله نداشته 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

منم عید رفتم خونه ننه بزرگم قبلشم زنگ زدم دارم میام رسیدم جلودر درو به روم بازنکردنگفتن رفتیم نیستیم خونه منم به شوهرم گفتم چون به پسرعمم جواب منفی دادم تااخرعمرازمن عقده دارن چی بگم دیه

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)