2777
2789
عنوان

وای حامله شدم🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 1996 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر رابطه احتمالش هست . حتی با پیشگیری اگه شدی بدون خودت خواستی بعد نیای بگی واییی بچه ها ناخواسته ب ...

شاید مجردی که این حرفو می زنی، شاید یک در هزار این اتفاق بیفته ۱۵ ساله ازدواج کردم تا حالا ناخواسته نشده 

خب کافور و این سرکوب کردن نیاز واسه چیه

عزیزم اصرار نکن انقد چند سالته که این بدیهیات رو متوجه نیستی الان دیگه بچه ۱۴ ساله هم میفهمه نیاز چیه

اگر تو تاپیکی منو دیدی تذکر بده بهم برم سر درسم 

شوهرت دانشمندی چیزیه؟😂الکل که درست کردنی نیس تو خونه

زکریای رازی😂

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
هر رابطه احتمالش هست بهترین پیشگیری نداشتن رابطه است

حاملگی به همین راحتیا نیس اونی که میگه ناخواسته یا کاندوم پاره شده یا قرص پیشگیری نخورده، در حقیقت خودش رعایت نکرده که شده 

شاید مجردی که این حرفو می زنی، شاید یک در هزار این اتفاق بیفته ۱۵ ساله ازدواج کردم تا حالا ناخواسته ...

اینم ممکنه . ولی بازم مواظب باش هر چیزی ممکنه تو نی نی سایت کلی از زنا هستن که همینجوری حامله شدن . میگن به پیشگیری هاشون اطمینان دارن ولی اخرش گند میزنن . یکی هم بود ده سال بود اخرش حامله شد