2777
2789
عنوان

وای حامله شدم🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 1996 بازدید | 78 پست
بچت سالمه؟ الهی شکر الکل خورده بودی؟ من فقط از این الکل لعنتی میترسم، شوهرم تو خونه درست کرده بود

شوهرت دانشمندی چیزیه؟😂

الکل که درست کردنی نیس تو خونه

اگر تو تاپیکی منو دیدی تذکر بده بهم برم سر درسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچت سالمه؟ الهی شکر الکل خورده بودی؟ من فقط از این الکل لعنتی میترسم، شوهرم تو خونه درست کرده بود

هیچیش نمیشه نترس 

از این به بعد رعایت کن

من غذای ناسالم تا دلت بخواد خوردم تو بارداری

اون نوشیدنی هم کم بوده نترس

هیچوقت درک نکردم شماهایی که بچه نمیخواین چرا رابطه دارین ؟ 😑 مگه نمیدونین هر رابطه احتمال داره

چه ربطی داره الان من دو تا بچه دارم دیگه هم قصد بچه دار شدن ندارم تا آخر عمر به شوهرم نزدیک نشم!!!!

ببخش نظر میدم دکتر نیستم فقط خواستم بگم بابت اینکه مامان سالمی باشی به دیگران قول نده ، به خودت قول بده 🙏💗 و اینکه مبارک باشه ان شاءااله که در سلامت و تندرستی به دنیا بیاد 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

هیچوقت درک نکردم شماهایی که بچه نمیخواین چرا رابطه دارین ؟ 😑 مگه نمیدونین هر رابطه احتمال داره

وا زن و شوهرن ها

بشینن دعا بخونن فقط؟میگه ذخیره تخودانش صفر بوده پیشگیری طبیعی

بیا چند نفر نشونت بدم با آیو دی و قرص بچه دار شدن

چه ربطی داره الان من دو تا بچه دارم دیگه هم قصد بچه دار شدن ندارم تا آخر عمر به شوهرم نزدیک نشم!!!!

هر رابطه احتمالش هست . حتی با پیشگیری اگه شدی بدون خودت خواستی بعد نیای بگی  واییی بچه ها ناخواسته باردار شدم . خودت خواستی حامله بشی چیزی به اسم حاملگیه ناخواسته نداریم 

من خودم که تا حالا الکل نخوررم بدونم بد یانه ...ولی تو ماهواره دیدم تو سریالهای ترکی وقتی باردارن نم ...

از مضر بودنش که خیلی مضر هست از همین میترسم، الان از چت جی پی تی پرسیدم گفت تو‌ماه اول یا کلا بچه میفته با الکل یا اگر بمونه سالمه چون هنوز از خون مادر تغذیه نکرده