2777
2789
عنوان

خیانتتتتتتت و زن بی پناه و بی کس

623 بازدید | 42 پست

دوستان عزیز من از خیلی هم شما کوچیک ترم و خب البته مجردم ولی در کل همیشه ناراحتم برا تگ تک اون زنایی ک خیانت میبینن بچه هم دارن ولی شوهر پفیوز اشغال کثافتشون زورش بیشتر و این زنان حق طلاق ندارن هیچ پشتوانه هم برا طلاق ندارن و اگه صداشون در بیاد مرد پفیوز کتکشون میزنه تهدیدشون میکنه و خانواده زن پشتش نیستن و اگه طلاق هم بگیره بچش ازش گرفته میشه!و این زن حق نداره بره بیرون تنها حق نداره بره تا بزار حق نداره پوشش خودشو داشته باشه خب گه تو این وضعیت بابا این مرد سالاری کی میخواد تموم شه ممکنه زندگی خیلی از ماها اوکی باشه ولی یه عالمه ادم اینجوری هم وجود داره واقعا دوس دارم دهن تک تک این مردا رو سرویس کنم ک فکر نکنن اگه زن دارن میدونن با چند نفر دیگ هم لاس بزنن گور باباشونننن امیدوارم تک تک کسایی ک تو وجودشون خیانته از بین برن و همچنین من با مهریه مخالفم ولی تا وقتی ک حق طلاق حق حضانت بچه با مرده و ازادانه هم خیانت میکنه مهریه حلاله حلاله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم با این قوانین وحشتناکی که برای مهریه گذاشتن این چند سال اخیر که دیگه کی میتونه مهریشو بگیره...خ ...

بله عزیزم و حقیقتا دوس ندارم با یه مرد ایرانی ازذواج کنم یا اصلا ازدواج کنم ولی خب استثنا هم زباد هست 

بله زن توی این جامعه و خب البته خیلی جاهایه دیگه ضعیفو بی کسه

پسر عمه من به زنش خیانت کرد رفت با یه زن دیگه اون خانمم یه دختر از ازدواج قبلیش داشت زنش فهمید و رفت قهر و مهریش گذاشت اجرا حکم عدم تمکین گرفت همه چیزشم به نام مادرش که عمم باشه زد و اون زنه رم عقد رسمی کرد...چون زنش رفته بود قهر راحت تونست اونو بگیره و الان اون زنه رو طلاق نمیده میگه یا مهریتو ببخش یا طلاقت نمیدم تازه نمیزاره بچه بره پیش مادره...اینقد ناراحتشم که نگو به عمم که گفتم خداروخوش نمیاد گفت دخالت نکن تو مسائل خانوادگی ما

پسر عمه من به زنش خیانت کرد رفت با یه زن دیگه اون خانمم یه دختر از ازدواج قبلیش داشت زنش فهمید و رفت ...

خاک تو سر عمت با این نری ک تحویل جامعه داده هکین الانش هم ک طرف پسرشه مشخصه پسرش نتیجه تربیت خودش بوده عزیزم خدا جوابشو میده ایشالا هر چه زودتر

پسر عمه من به زنش خیانت کرد رفت با یه زن دیگه اون خانمم یه دختر از ازدواج قبلیش داشت زنش فهمید و رفت ...

دقیقا کاری که شوهر من کرد خیانت کرده 5 ساله طلاق نمیده تا مهرمو ببخشم عدم تمکینم گرفته فقط ازدواج مجدد نکرده

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
اگه زن قدر خودشو بدونه این بلاها سرش نمیاد اگرم بیاد خیلی خیلی خوب میتونه خودشو جم و جور کنه

عزیزم همه اینطور نیستن اصلا برفرض خودشو جمع جور کنه ولی خیلی از زن ها نمیتونن کاری کنن

بنظرم بیا روی این موضوع فکر کن .

بیشتر زن های ما نه درس میخونن نه مهارتی یاد یگیرن ، منتظر میمونن که پسر بیار اونا رو خوشبخت کنه ..نیازهای  مادی و عاطفی شون رو برطرف کنه ...وقتی با دخترا صحبت میکنم اول میپرسن شوهرت چکارست ؟؟ ماشینتون چیه ؟؟ بیشتر ازدواج ها معامله شده ...مهارت و کسب درآمد برای این زمان مناسبه که از یک فضای سمی خودت رو بکشونی بیرون ..روح و روانت آروم باشه ‌لطفا زن ها رو اینقدر بدبخت توصیف نکن ‌.بیشتر راحت طلبن ..توی جمع از مجردها میپرسن ازدواج نکردی ؟؟ کمتر کسی رو دیدم بگه مهارتش چیه ؟؟ شغل و مهارت حیثیت و اعتبار یه فردی ه ...لطفا امادگی رو داشته باشید اگر با مردی که دچار اختلاله و نمیخواد درمان بشه زندگی میکنید بتونید خودتون رو از اون فضای مسموم نجات بدید .‌.تا مطمن نشدید باردار نشید ...میدونه باشوهرش مشکل داره سریع بچه رو قربانی زندگیشون میکنه ‌من به این طرز نگاه شما مخالفم .توجه تون به مشکلاته نه راه حل و درمان .