2777
2789

یک جمله تو عربی بود هر سال ،ترجمه اش میشد 

راضی کردن همه مردم هدفی است غیر ممکن 

فک کنم مال امام علی بود واقعا هم همینه

خودت باش اهمیت نده

اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولشون کن 

اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باش 

خودت خودتو قبول داشته باش

هیچوقت نمیشه ادمارو راضی نگه داشت

من مثلا مامانم میگفت بچه مردمو ببین فلان کارو بکن 

میکردم اصلا راضی و خوشحال نبود میگفت ولی اون کارت ک میکنی چی فلان رفتارتم باید درست کنی و به همین منوال

مگه همه باید ازت راضی باشن؟😐

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

بنظرم بیشتر برای خودت تلاش کن .اگرم به کسی محبت کردی در حد و توانت انجام بده و بخاطر خدا باشه که بعد ...

بببخشید می پرسم من از یه نفر چندین بار ناراحت شده بودم ولی سکوت کردم که‌ از دستش ندم

یه روز واسش پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد 🥲 🥲 🥲 

من خیییلی ناراحت شدم ازش 🥲 🥲 🥲 

شاید توقعاتتو از خودت و دیگران زیادی بالا بردی. شاید هم اونایی که دور و برت هستن، خودشم توی یه فازن که نمی‌خوان یا نمی‌تونن ازت راضی باشن. آدم‌ها همیشه به نتیجه‌ای که می‌خوان نمی‌رسن. ممکنه لازم باشه که بیشتر روی خودت تمرکز کنی و بدون در نظر گرفتن نظر دیگران، یه زندگی درست برای خودت بسازی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بببخشید می پرسم من از یه نفر چندین بار ناراحت شده بودم ولی سکوت کردم که‌ از دستش ندمیه روز واسش پيام ...

اول باید متوجه بشی علت ناراحتیش از شما چیه علتش منطقیه یا منطقی نیست؟ اگه داری باهاش مدارا میکنی بدون که بدرد دوستی باهات نمیخوره ...و اینکه کسی که داره بازی روانی باهات انجام میده فایده ای نداره .خودتو از بازی روانیش نجات بده لطفا