2777
2789
عنوان

خانوما میشه بیاید🥲

126 بازدید | 15 پست

خیلی حالم بده بچها

خواهرم چند سال پیش ینفرو دوست داشت ولی مامان پسره با مامانم دشمن بود ۸ سال ب پای هم موندن ولی تهش مامانش گفت هیچ جوره نمیاد خواستگاری و خانواده منم پاشونو تو ی کفش کرده بودن ک هرجور شده مامانه باید باشه 

برای خواهرم ی خواستگار اومد نمیخواست قبول کنه 

ک حتی بره ببینتش

ولی من مجبورش کردم گفتم باید بری هرجور شده ببینیش بخاطر من برو

بهش گفتم نباید اینهمه سال جوونیتو تباه کنی ک خدا لعنتم کنه کاش نمیگفتم اینارو

باهمدیگه قهر بودن سر قضیه اون موقع خودشو پسری ک دوستش داشت

گفتم برو ببینش چقد میخوای منتظر بمونی خلاصه ب اصرار من رفت و پسره ک فوق العاده بازیگر ماهری بود کلی ادای ادم حسابیا رو در اورد و ادمایی که توجه میکنن و ازین داستانا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرمم قبول کرد ازدواج کنه باهاش بالاخره

بعد از ازدواج مرده هرروز و هرروز سردتر میشد ی ادم ساکت عوضی بی احساس بچه ننه که باید ۲۴ ری گوشی دستش میبود گزارش میداد

الان ازدواج کردن؟مشکلی پیش اومده؟

آره سر تا پا مشکله خیلی ادم سرد و بی روحیه ن احساسات خواهرم براش مهمه ن حتی میشه باهاش از زندگی لذت برد ن وضع مالی انچنانی داره

و خواهرم هرروز گریه میکنه ازینکه هر روز روز باید ب مامانش یارو زنگ بزنه و حتی همه کار بدون مشورت خواهرم و گاهی با پنهان کاری انجام بده

آره سر تا پا مشکله خیلی ادم سرد و بی روحیه ن احساسات خواهرم براش مهمه ن حتی میشه باهاش از زندگی لذت ...

خیلی ناراحت شدم بخدا😞

مثل اینکه اشتباه کردی...

اگه امضام رو داری میبینی یه صلوات بفرست برام که باهاش ازدواج کنم...عاشق پروانه ام🦋

خیلی ناراحت شدم بخدا😞مثل اینکه اشتباه کردی...

میدونی چی بده اینکه خواهرم مجبوره بخاطر دخترش تو این زندگی سمه بمونه

مثلا یارد با پنهان کاری ی کارای برای مامتنش انجام میده ک هیچ زنی راضی نمیشه شوهرش این حرکت رو بزنه چ برسه پنهون کنه

بعد خودشم با خواهرم قهر میکنه سرسنگین میشه این لاشخور دیگه از کجا پیدا شد حالم خیلی بده واقعا

میدونی چی بده اینکه خواهرم مجبوره بخاطر دخترش تو این زندگی سمه بمونهمثلا یارد با پنهان کاری ی کارای ...

کاری کنین جدا شه از شوهرش دوروز بعد شوهرش زن میگیره دخترش و بزرگ میکنه

مامان منم بخاطر من و آجیم مونده

اگه امضام رو داری میبینی یه صلوات بفرست برام که باهاش ازدواج کنم...عاشق پروانه ام🦋

کاری کنین جدا شه از شوهرش دوروز بعد شوهرش زن میگیره دخترش و بزرگ میکنهمامان منم بخاطر من و آجیم موند ...

دخترش زندگیمونه خودش گورشو گم کنه چرا دخترم بره🥲بابام طاقت طلاق نداره

اونا دست و بالمونو بستن ولی خواهرم همه موهاش داره میریزه

خیلی دلم پره امشب فردا امتحان دارم ولی فقط دارم اشک میریزم نمیتونم بخونم فقط دلم میخواد گریه کنم