سلام بچه ها من باردارم و 22 هفته ام.با دستامون خیلی رفت و آمد داریم اکثرشونم یا مجردن یا زوجن و هنوز بچه ندارن و اهل تفریح و خوشگذرونین.مثلا مش.رو.ب و قل.یون.و اینا....بنظرتون بعد بچه دار شدن آدم کلن توی این جمع ها میتونه باشه یا احساس بدی بهش دست نمیده ؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعدا بزرگ که شد میتونی بری و تا حدی مثل قبل رفت و امد کنی
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
منم بودن تو همچین محیطایی رو واست صلاح نمیدونم عزیزم حتی الانم که بارداری برات مضره.
دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
بچه دار شدی یاید از یه سری کارا بگذری یا کمش کنی..میتونی یکم بزرگتر شد بزاری میش مامانتوبعصی وقتا با دوستات باشی.. به هر حال داری مادر میشی عزیزم الویت همه چیز با بچهست
اولویت بابچس... بجای اینکه به زندگی وسلامت بچت فکرکنی به فکر کم شدن رفت وآمدی... اصلا اینو بهش نباید حتی فکر کرد چون واقعا بخوای بابچه بااین مدل دوستات رفت وآمد کنی هم خودت اذیت میشی هم ممکنه دوستات معذب بشن