2777
2789
عنوان

بچه دار شدن و احساس تنهایی در جمع

236 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من باردارم و 22 هفته ام.با دستامون خیلی رفت  و آمد داریم اکثرشونم یا مجردن یا زوجن و هنوز بچه ندارن و اهل تفریح و خوشگذرونین.مثلا مش.رو.ب و قل.یون.و اینا....بنظرتون بعد بچه دار شدن آدم کلن توی این جمع ها میتونه باشه یا احساس بدی بهش دست نمیده ؟؟؟

به نظر من نباید بری چون‌ تو روحیت تاثیر میذاره و سرد میشی نسبت به بچت. و در کل هم درست نیست بچه اینایی رو که گفتی رو از پدر مادرش ببینه

برای آدم های کنارمون عاقل ترین آدمیم،برای اونکه دوستش داریم بچه ترین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم با کسایی بگرد که بچه دارن یا میخوان بچه دار شن...

چون بخوای نخوای بچه تا دوسال به تو نیاز داره

کاش دنیا یه دریچه ی فرار داشت...بعضی شبا درمیرفتی و آروم که شدی برگردی سرجات..😕

دیگه مث اونا راحت و بی دغدغه نمیتونی باشی و مدام باید حواست به بچت باشه . مخصوصا اگه شیطونم باشه که دیگه هیچچچ (آخرش دردودل بود )😆

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

تا مدتها که نمیتونی بری

بعدشم دود برای بچه ضرر داره

مگه بذاریش پیش کسی

بعدا بزرگ که شد میتونی بری و تا حدی مثل قبل رفت و امد کنی

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

منم بودن تو همچین محیطایی رو واست صلاح نمیدونم عزیزم حتی الانم که بارداری برات مضره. 

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹

اولویت بابچس... بجای اینکه به زندگی وسلامت بچت فکرکنی به فکر کم شدن رفت وآمدی... اصلا اینو بهش نباید حتی فکر کرد چون واقعا بخوای بابچه بااین مدل دوستات رفت وآمد کنی هم خودت اذیت میشی هم ممکنه دوستات معذب بشن 

اولویت بابچس... بجای اینکه به زندگی وسلامت بچت فکرکنی به فکر کم شدن رفت وآمدی... اصلا اینو بهش نباید ...

ن به فکر کم شدن رفت و آمدی نیستم. چون دوستای مختلفه دارم دور و برم میتونم مدل دوستامو عوض کنم. میخواستم از تجربیات بقیه بشنوم