خشنولیمهربان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 9924 عنوان کیا اینجا رفتارشون مثل مردا هستش 410 بازدید | 63 پست یکی بهتون بگه عکس العملتون چجوریه؟؟وچه حسی دارین هعی دنیا به هیچکی وفا نداری... 1404/04/08 | 02:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جودی_بدون_لنگ_دراز عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 8693 بستگی داره کی بگهاگر دوست بگه ،سعی میکنم روخودم کار کنماگر دشمن بگه میدونم از حسادتشه
خشنولیمهربان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 9924 مثل مرد نه ولی خیلیاااااا بهم میگن خشک و سرد و مغروری میگن مثل مرد ولی همین چیزهایی که گفتی منم اینجورم هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
winchester عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 1154 اهمیت نمیدممن چون نسبت به بقیه بچه های اطراف یکم باهوش تر بودم بهم میگفتن شبیه پسراییچون طرفای ما دخترا موهاشون روشن تره من سیاه بهم میگن وا رنگ کن خب خیلی مردونسولی حقیقتا به عنم😂 مخالفی؟لابد دلیل منطقیم نداری؟پس زر نزن به عنم..اول انسان دوم ایرانی سوم تورک✌
خشنولیمهربان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 9924 بستگی داره کی بگهاگر دوست بگه ،سعی میکنم روخودم کار کنماگر دشمن بگه میدونم از حسادتشه مثلا من خیلی تو اون جمع نمیخندم و یکم خشک رفتار میکنم و نترسم هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
خشنولیمهربان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 9924 اهمیت نمیدممن چون نسبت به بقیه بچه های اطراف یکم باهوش تر بودم بهم میگفتن شبیه پسراییچون طرفای ما دخ ... امشب کلی گریه کردم بخاطر این حرف اخه من یکم نترسم و رفتارم یکم خشکه زیادم نمیخندم هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
موشکولات عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 6415 میگن مثل مرد ولی همین چیزهایی که گفتی منم اینجورم یه بار یه بنده خدا در غیاب من میخواسته جلو مادرم ازم تعریف کنه گفته خوش به حالتون که همچین دختری دارید کاش از این دخترا زیاد بود خیلی محترمه و .... ماشالا مثل مرد میمونه 😁ولی فکر کنم به لحاظ جدیت و محکم بودن و مستقل بودن و اینکه شل اینا نیستم گفته
خشنولیمهربان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 9924 اهمیت نمیدممن چون نسبت به بقیه بچه های اطراف یکم باهوش تر بودم بهم میگفتن شبیه پسراییچون طرفای ما دخ ... گل گفتی آفرین منم از این به بعد میگم به عنم😅🥰 هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
گوجه_رب_شده عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 5919 اینم یه نمونه از حرفای کساییه که زنو جنس دوم میدونن اکثرا زن قوی میبینن میگن شبیه مرداست چون نمیتونن قبول کنن یه زن قوی باشه و یه صفت مرد باید بهش بچسبونن 🍂𝒯𝒽𝑒 𝒶𝓇𝒸𝒽𝒾𝓉𝑒𝒸𝓉 𝑜𝒻 𝒽𝒾𝓈 𝑜𝓌𝓃 𝒹𝑒𝓈𝓉𝒾𝓃𝓎
جودی_بدون_لنگ_دراز عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 8693 مثلا من خیلی تو اون جمع نمیخندم و یکم خشک رفتار میکنم و نترسم اگر جمع مناسبیه و همه دخترن ،شل بگیر ولی اگر پسر دارن و پسری اینجوری بهت گفته میخواد سد دفاعیتو از بین ببره بهت اسیب بزنه
خشنولیمهربان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 9924 یه بار یه بنده خدا در غیاب من میخواسته جلو مادرم ازم تعریف کنه گفته خوش به حالتون که همچین دختری دار ... دقیقاااا مثل منی منم شل نیستم ناز و .... ندارم هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
winchester عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 1154 امشب کلی گریه کردم بخاطر این حرف اخه من یکم نترسم و رفتارم یکم خشکه زیادم نمیخندم منم همینطور دلیلی نمیبینم با هر کسی گرم بگیرم مخالفی؟لابد دلیل منطقیم نداری؟پس زر نزن به عنم..اول انسان دوم ایرانی سوم تورک✌