2777
2789
نه جمع دختر نبوده مثلا من و شوهرم با دوست شوهرم و زنش،بودیم مرده بهم گفت چند بار ..

پس اقا بهت گفته

درحدی نیست که بخواد ازت ایراد بگیره

دیگ اینجا رفتارت به خودت بستگی داره 

یا همسرت باید باخنده بگه رو خانوم من عیب نذار ،تو جمعای خانومانش راحته 

یا خودت جدی یه جواب کوتاه بدی و بی محلی کنی هروقت از این حرفا زد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس اقا بهت گفتهدرحدی نیست که بخواد ازت ایراد بگیرهدیگ اینجا رفتارت به خودت بستگی داره یا همسرت باید ...

عاره مرد بود حتی من جدی داشتم با زنش و شوهرم حرف میزدم که گفت چته شرت میاد مثل مرداییی😡😡

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
دقیقا خود این جمله رو نشنیدم اما مشابهشو شنیدم و جملاتی که مفهومشون این باشهدلیلشم حامی بودنم بود... ...

منم ادمیم که تو هر شرایطی میشه روم حساب کرد چه مالی چه هر نوع حمایتی

بخاطر همین یه دختره که حقیقتا به هیچ دردی نمیخوره و فقط داره اکسیژن اضافی مصرف میکنه برگشته بهم میگه وا چرا انقد عین پسرایی😂

مخالفی؟لابد دلیل منطقیم نداری؟پس زر نزن به عنم..اول انسان دوم ایرانی سوم تورک✌

دقیقا خود این جمله رو نشنیدم اما مشابهشو شنیدم و جملاتی که مفهومشون این باشهدلیلشم حامی بودنم بود... ...

من کلا شخصیتم اینجوریه نمیتونم تغیر بدم اول گفت مثل مرداس و..‌ بعد اومد تعریف کنه که زنت جایگاهش عوض شده باید میشد ریس پلیس🥵

منم ادمیم که تو هر شرایطی میشه روم حساب کرد چه مالی چه هر نوع حمایتیبخاطر همین یه دختره که حقیقتا به ...

اصلا نمیدونم چرا حامی بودن تو ذهنشون فقط برای پسر تعریف شده

یا یسریا یه همجنس خودشون هرکاری کنه به چشمشون نمیاد تهش میگن مشکل داری که رفتارت اینطوریه ولی پسر که میبینن ...

کلا عجیبن.

Intj- 

من کلا شخصیتم اینجوریه نمیتونم تغیر بدم اول گفت مثل مرداس و..‌ بعد اومد تعریف کنه که زنت جایگاهش عوض ...

منم شخصیتم اینجوریه و دوست ندارم تغییر بدم چون خیلی راضیم از خودم و حس خوبی دارم اینطوری

رفتارمم به کسی اسیب نمیرسونه ، تازه مفیدم هست براشون!

پس کسی حق نداره تعیین کنه چطور باشم.

Intj- 

به نظر من، خانم ها شاغل شبیه به مردا میشن. مستقل میشن، رقابت پذیر میشن، احساساتشون کمرنگ میشه پسرهایی هستند که دقیقا دنبال چنین صفحاتی میگردند.

بعد از محرم دوباره خواستگاری میریم. افرادی هم هستند مثل بنده به دنبال چنین صفاتی در همسر آینده شوند نیستند.( دوست دارم بهم تکیه کنه، اگر چیزی می‌ترسه بیان کنه و قایم نکنه و احساسات ظریف دخترونه داشته باشه)

منم شخصیتم اینجوریه و دوست ندارم تغییر بدم چون خیلی راضیم از خودم و حس خوبی دارم اینطوریرفتارمم به ک ...

دقیقااا منم سختمه یکی میگی تغیر بده ،مثلا من اگه مردی بد نگام کنه برام مقدور باشه پاره پارش میکنم 😬