2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی لینکشو بدی مطمئنی بدن استپ میزنه خودم 35کیلو کم کردم ولی نهایت ماهی 4کیلو

عزیزم خودمم ندارم

شرمندت شدم🥺

من قبلا از یه سری تاپیکای لاغری شات گرفته بودم 

اونارو میخوندم 

از 
وزن زیاد یعنی چقدر اضافه وزن داشته باشم؟

وزن زیاد کم کنی تو مدت کم بی حال میشی موهات میریزه اول از همه  صورتت داغون میشه بدنت شل میشه و زودم برمیگرده

من تا 12 کیلو تو دو ماه دیدم

🐈🐕🌙💖

تاوقتی اینو بگی فایده نداره، پنج شیش ماه برو زیر نظر دکتر لاغر میشی، من خودم انقد روزای اول استرس دا ...

من ۹۴، ۹۵ قدمم ۱۶۴

۳۰ تارو ک حتما باید کم کنم

اما برای باربی شدن ۴۰ تا💔😣

از 
وای من خیللی زیادم🫠🥺 ۹۴, ۹۵ ام

عزیزم از تو خیلی خیلی بالاتر هم بوده برو پیش یه دکتر تغذیه که یه رژیم خوب بهت بده ، رژیم کتو و اینا نه، رژیم عادی ، یسال صبر کن کامل عادیرمیشی، ولی رژیم بگیری تو دو سه ماه کامل تو فرم بدنت مشخص میشه عجله نکن اصلا 

وزن زیاد کم کنی تو مدت کم بی حال میشی موهات میریزه اول از همه صورتت داغون میشه بدنت شل میشه و زودم ...

ولی میدونی بستگی ب بدن داره

مثلا فرض کن یکی تا حالا همش میخورده و کالریشم در روز بالای بالای ۲۵۰۰ ۳۰۰۰ بوده این فرد بیاد رژیم بگیره ورزشم کنه

ماه های اول بدنش شوک میشع و سریع میاد پایین

مخصوصا اگه پروتئین خپبی بخوره

از