2777
2789

برای من که زیاد بوده ولی یبار جلو دوستاش اومد معرفیم کنه ، گفت این عیالِ قشنگمه، چشماتونو درویش کنین چشش نزنین😂🥲

و من اون لحظه:🫠🫠

🩷💍🩺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلو کسی از این شوخیا بکنه کلش میکنم 

ولی پیش خودم زیاد ه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

کلا توجمع واینا ک اصلا اما الان نگاه ب بچه هامون کردم گفتم کسی رو بیشتر از بچه هامون تاحالا دوستداشتی نکام کرد گف بیشتر از بچه هامون ؟گفتم اره گف تو

چشام قلبی شد بوسش کردم

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

خودم که ندارم

اما دیشب سوراخای دماغ مامانم رو نگاه میکردم،دقت کردم از بالا شبیه قلبه،عکس گرفتم نشون بابام بدم گفت قربون سوراخای دماغ عملی کوچولوش برم😭💗

خیلی لذت میبرم وقتی مامان و بابام بهم ابراز عشق میکنن.انگار یه جون به جونام اصافه میشه

شوهر اسی خیلی هم خوب کاری کرده والادمش گرم

بهش صدبار میگم نمی‌خوام جلو جمع این حرفا رو بزنی ، وقتی تنهاییم به خودم بگو خب ، میگه می‌خوام همه بفهمن من روانیتم، دیوونتم🔪🔪

واقعاً یکی از اختلافامونم همینه راستش..

🩷💍🩺

منم دوست ندارم حقیقتا چند بارم به خودش گفتم ولی گوش نمیده..

ی سری با دوستش و دوس دخترش رفتیم بیرون 

پسره دوس دخترش بوس میکرد از لپ 

هم حسودیم شد هم ن 

این‌ ماست بود 

بعد تنها شدیم بوسم کرد قند تو دلم آب شد