2777
2789
عنوان

من خودخواهم❓️

215 بازدید | 36 پست

۲۲ سالمه و خونوادم میگن مهاجرت تحصیلی کن برو دنبال علاقت.

دوست پسرم میگه تو پات برسه اونجا منو ول میکنی و خیلی شاکیه..

میگه بمون ایران کنکور بده و این حرفا..

بیاین شات پیام هاشو بزارم.

بنظرتون حق داره؟

اگه هدفت رو بخاطر دوست پسر ول می کنی بمون

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط مالی خانوادتون بالاهست ؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

من دوست پسر رو قبول ندارم و صد درصد اگر تو موقعیت بودم میرفتم ...  ... از کجا معلوم بمونم و اون پای حرفش بمونه .... 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

من دوست پسر رو قبول ندارم و صد درصد اگر تو موقعیت بودم میرفتم ... ... از کجا معلوم بمونم و اون پای ...

من بودم که قطعا میرفتم

روی پسری حساب باز نکن فعلا 

مطمئن باش اگه برای تو باشه واست میمونه

اسی با اجازت از اونجایی که شاید دوباره سایت قطع بشه من یه گروه روبیکا زدم اونجا حرف بزنیم هرکی مایل بود بگه لینک بدم

بد نیس..من اگه اون میخواست بره و پیشرفت کنه خوشحال میشدم ولی اون..

نه باشرایط بدنیس مهاجرت نمیشه الان شرایط مالی بالا میخواد مهاجرت بورسیه هم بیست درصد هشتاد درصد باید آزاد پرداخت بشه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اون اگه دوست داشت از پیشرفتت خوشحال میشد نه که بخواد بال پروازتو بچینه

چقدر این حرفتو قبول دارم بخدا اگه اون میخواست بره من خوشحال میشدم چون پیشرفت اون پیشرفته منه..

به من میگه بری اونجا میری عشقو حال منو ول میکنی..حس کردم خودش اینطوریه که به من اینارو میگه :)