2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منو هک کرده بودن الان برات میگم چیشده بود : اول از واتساپ بهم زنگ زدن منم مثل خنگ ها  برداشتم که کلا شماره ناشناس بود بعد رفتم روبیکا و دیدم بلههههه یکی داره به همه پیام میده فلانی میشه فلان قدر پول بریزی حسابم و همه فکر میکردن من میگم دیگه منم نمیدونستم چیکار کنم تا اینکه ۵ دقیقه بعد دیدم که بهم پول ریختن بعدا که طرف فهمید پول رو زده حساب هکره رفتیم پلیس فتا و دیدیم از حساب خیلیا ۲۰۰ میلیونی برداشتن پلیسی فتا هم گفت که باید اون موقع خاموش میکردی و این بود داستان به فنا رفتنم 😕😕

☆{وقتی که گاو وارد قصر میشه ، گاو پادشاه نمیشه فقط قصر تویله میشه ( مراقب انسان هایی که وارد زندگیتون میشن باشید)}☆