2777
2789

بنظرم تنها نیستم اکثریت دیدم خانمهایی ک باردارم شوهراشون  بدتر میشن ب جای اینکه هواشون داشته باشد خودشون بدتر ناز ادا دارن انگار اونا هستن ک ویار می‌کنن بیشتر توجه نیاز دارن  منم این حمال. باید کارای آقا رو بکنم 

یک لیوان جا بجا نمیکنه تا می‌خوام بشینم آب میوه میخواد خوراکی میخواد خیلی بد شده

منم حامله بودم شوهرم هرچی نوبرونه میخرید بیشتر خودش میخورد 

یبار گریه کردم سر همین قضیه😂😂😂

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حامله بودم شوهرم هرچی نوبرونه میخرید بیشتر خودش میخورد یبار گریه کردم سر همین قضیه😂😂😂

بخدا همینه من شبا کنار تخت خوراکی میوه خشک میزازم چون خیلی ضعف میکنم پا میشه نصف شب میخوره می‌خوابه صبح تا صبحونه ندم هیچی نمیخوره دلم یکم ناز ادا میخواد مگه فرصت میده 

یک لیوان جا بجا نمیکنه تا می‌خوام بشینم آب میوه میخواد خوراکی میخواد خیلی بد شده

این دیگه نوبره‌. واضح بهش بگو من باردارم نمیتونم زیاد خم و راست بشم هم خودم اذیت میشم هم برای بچه خطر داره. بهش کار بده انجام نداد بحث نکن ولی بذار هر موقع حال داشتی، اون بحث کرد کوتاه بگو کاری نمیکنی حداقل ولم کن چون بچم طوریش بشه ولت نمیکنم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
این دیگه نوبره‌. واضح بهش بگو من باردارم نمیتونم زیاد خم و راست بشم هم خودم اذیت میشم هم برای بچه خط ...

اتفاقن گفتم پایین و بچه ضعیف و من هنوز ک هنوزم تو پنج ماهم ویار دارم تهوع و قرص میخورم حتی التهاب پانکراس دارم و ب احتمال زیاد بعد زایمان باید عمل کنم درش بیارم ولی ترکی از این موضوعات نداره یکبار هم یک ظرف واسم نشسته خونم بزرگه خیلی ساعت زمان می‌بره تا جوش کنم بچه شش ساله هم دارم کارای اونم هست 

یادمه سر بارداری اولم رفته بودیم سونوگرافی بعد شوهرم زل زده بود به مانیتور میگفت یعنی الان این بچه‌‌ست؟

این برای ماست؟

من بابا شدم؟

دکتره غش کرده بود از خنده😐

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

من ۳روز مونده به زایمان همه جای بدن همسرمو موبر گذاشتم و قشنگ شستمش تو حمام عوض اینکه اون منو بشوره

بخدا یه رفتارهایی از خودشون نشون میدم آدم هنگ می‌کنه  تا میام کنارش بشینم میگه اب بیار آب میوه برام بگیر یکم میوه بشور بیار فلان وسیله از تو کمد بیار یعنی ده بار بلندم می‌کنه امروز بعد غذا گفتم سفره جم کن من سنگین شدم زیاد غذا خوردم میگه حوصله ندارم خستم 

چجوری راهکاری نداری

والا عزیزم ما یکی دو ماه کلا دعوا داشتیم 

آخرین بار فقط داد میزدم که دلم میخواد فقط خفه شی و من یه چیزی کوفت کنم برم یه گوشه بتمرگم چون همش گشنه و خوابالو بودم

بعد اونجا بود که شوهرم دوهزاریش افتاد که الکی خودمو لوس نکردم 

حالا دیگه اوکیه هر چی بگم همون لحظه میاره و انجام میده

ولی خب بازم ته دلم از دست کارای قبلش ناراحتم و کمتر دوسش دارم ولی از یا طرفم میبینم شوهر خیلیا هم همینطوری اسکل بودن خودمو آروم میکنم🥲❤

بخدا یه رفتارهایی از خودشون نشون میدم آدم هنگ می‌کنه تا میام کنارش بشینم میگه اب بیار آب میوه برام ...

سر بارداری اولم حال من اصلا خوب نبود وحشتناک ویار داشتم و یه پام دستشویی بود یه روز برگشت بهم گفت همه باردار شدن زن ماهم باردار شده یعنی چی این ادا واصول ها ۵سال از رو حرفش میگذره ولی زخمش هنوز تو دلمه

والا عزیزم ما یکی دو ماه کلا دعوا داشتیم آخرین بار فقط داد میزدم که دلم میخواد فقط خفه شی و من یه چی ...

درکت میکنم‌ من ولی هرچی براش توضیح میدم نمی‌فهمه  چند وقته بهش میگم دلم گلابی میخواد ویار کردم ولی می‌ره انبه میخره میگه این مزش از اپن گلابیا بهتره خیل احمقه امشب بهش میگم تو میدونی ویار چیه میگه چرا بیاد چیزی ک بهم ربط ندارند رو بدونم 

سر بارداری اولم حال من اصلا خوب نبود وحشتناک ویار داشتم و یه پام دستشویی بود یه روز برگشت بهم گفت هم ...

اتفاقن ب منم امشب همچین حرفی زد  چون یکم گله کردم گفتم من هورمونام بهم ریخته بخاطر بارداری باید بهم توجه کنی میگه خواهرای من اصلن اینجوری نبودن تو الکی خودتو لوس کردی