2777
2789
عنوان

خدا عروس بد نصیبمون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 59 پست
زن و شوهر بدون دعوا هم داریم؟یه حرفایی میزنیدا

میگمت منطورم دعواشون نبود اول درست بخون بعد طرف عروسو بگیر

از روز اول نامزدی چه دعوایی آخه ،کلا رفتارش و حرکاتش با داداشم تحقیر آمیزه جلو جمع توهین میکنه بهش ،لابد خواهر برادر نداری درک نمیکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این موضوع به شما ربطی نداره داداشت خودش باید اجازه نده نمونش من از هر لحاظ از شوهرم سر هستم ولی جوری ...

من گفتم بمن ربطی داره؟

میگم غصشو میخورم چرا اینقد درک این مسئله برای شما سخته انگار همتون تک فرزندید

میگمت منطورم دعواشون نبود اول درست بخون بعد طرف عروسو بگیراز روز اول نامزدی چه دعوایی آخه ،کلا رفتار ...

من مگه طرفشون رو گرفتم قضاوت میکنی برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه نصف شبی دنبال بحثی

من گفتم بمن ربطی داره؟میگم غصشو میخورم چرا اینقد درک این مسئله برای شما سخته انگار همتون تک فرزندید

نه من دوتا خواهر دارم ویکی برادر ولی می دونم برادر وزنش جز نزدیکان حساب نمیشن

من گفتم بمن ربطی داره؟میگم غصشو میخورم چرا اینقد درک این مسئله برای شما سخته انگار همتون تک فرزندید

فک کنم سنت پایینه که مفهوم رو نگرفتی 

همینی که داری غصشو می‌خوری یعنی به این موضوع که به تو ربطی نداره فکر میکنی 

داداشت یه آدم عاقل و بالغه مطمئناً با این شرایط کنار اومده 

شما تا قبل ازدواج داداشتون میتونستین راهنمایی های لازمو بکنین تحقیق هاتونو بکنین عروس خانومو آنالیز کنین و اگ واقعا آدم جالبی نبود جلوی ازدواجو بگیرین

ولی الان راسش بهت برنخوره چیزی جز دخالت و کاسه داغ تر از آش شدن نیس

مگراینکه داداشتون بیاد ازتون راهنمایی و‌کمک بخواد

اینجوری اون دخترو با خودتونم دشمن میکنین

داداشتون مستقل شده و دیگ زندگی زناشوییش ب شما مربوط نیس

تا زمانیکه خودش نخواد