دختره خیلی نگاه از بالا به داداشم داره درحالیکه داداشم پسر خیلی خوب و پاکیه و وضع مالش عالیه ،همش توی جمع داداشمو تحقیرش میکنه ،یجوری باهاش حرف میرنه انگار خدمتکارشه نه شوهر،تمام خرجایی که رسم اونا بود ما دادایم بازم طلبکار بودن ،چرا اینجاش اینطوری بود چرا اونجاش فلان بود ،دختره از همون روز اول از سر تا پای داداشم ایراد میگرفت ولی ما اشتباه کردیم سکوت کردیم گذاشتیم به عهده خود احمقش ،پسری که اینقد شاد بود همه عاشقش بودن شده یه مرد بی اعتماد بنفس و افسرده ،بخدا میبینمش دلم میگیره هیچ کاری هم نمیکنم فقط غصه میخورم
اینجور وقتا آدم میترسه حرفی بزنه الکی خودشو بد کنه یه وقت مثلا شما دخالت کنی حرفی بزنی همون داداش بگه به شما مربوط نیست طرف زنشو بگیره و فک کنه شما از زنش بدتون میاد بهش بی احترامی کردین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!