2777
2789
عنوان

عقده ای احمق خاک بر سر

182 بازدید | 38 پست

شوهرمو میگم در حد انفجار عصبی ام خدا زودتر بکشتم راحت شم 

بچم امروز بردم دکتر گفت آسم داره ب بابای بزش زنگ زدم گفت خب داشته باشه من چیکار کنم 

بعدش دارو هارو گرفتم و اومدم خونه الان بچه نفسش کلا رفت از اسپره هم میترسه شرروع کرد دست و پا زدن گفتم بیا نگهش دار تا اسپره بزنم گفت نمیمیره هیچیزشم نمیشه وقتی نمیزاره خب نزن چرا بزور بهش میخوای اسپره بزنی وای ک انگار برق منو گرفت بچه رو ول کردم گفتم ب درک ک مرد ایشاالله بمیره بعد بیا بگو چیشد جرت میدم بهم گفت عقده ای گفتم خودتی 😐 با اینک دوستمون داره بعضی وقتا در این حد عقده ای میشه نمیدونم چ مرگش میشه الان دلم میخواد بنزین روش بریزم اتیشش بزنم 😐🫡

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐به زور نمی خادبهشریاد بده این ترس ندارهگدرد ندارهبده دست خودشتا خودش بزنه

دوسالشه یاد نمیگیره فقط میخواد فرار کنه 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
طلاق

مرسی اگ بابام زنده بود میرفتم طلاق میگرفتم شیش سال خودمو با این عقده ای ها حیف نمیکردم

چند سالشهحمله ب این شدیدی درمان قوی تر از اسپری میخاد

دوسالشه 

امروز دکتر گفتش دارو هارو استفاده کن سه چهار روز دیگ بهتر نشد بیارش الان باید دید دارو تاثیر میزاره روش یان 

دوسالشه یاد نمیگیره فقط میخواد فرار کنه

تو این سن طبیعیه پسر منم همینطور بود 

باید با بازی و شوخی و خنده گولش بزنی تا داروهاشو مصرف کنه 

یا با یه خوراکی خوشمزه که خودش خیلی دوس داره ....

نه اتفاقا بچه تو سن دو سالگی کنجکاونبگو بیا ببنم زورت مب رسه فشار بدی و.. بزور انجام نده تاثیر بدی ت ...

موندم باهاش چیکار کنم از صبح دیگ باید گولش بزنم نشون بدم چیز بدی نیس 

تو رو خدا بچتو رها نکن گناه داره اون چه گناهی کرده

الان دیگ مردم موندم باید تحمل کنم بخاطر بچم