2777
2789
سلام گلم میشه من تو تاپیک شما نی نی یار تگ کنم یه اسکرین از یه کاربر بزارم که بهم تهمت زده و نی نی ی ...

سلام قشنگم 

بله میشه عزیزدلم

هر چ جان است فدای چشم شهرآشوب تو😘😚😋

سلام قشنگم بله میشه عزیزدلم

ممنونم گلم

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar‍ 

سلام عزیزم خسته نباشید 

من براتون پیام هم فرستادم که کاربر پیتزاوکبابی تو یه تاپیک به من هم توهین کرد که اصلا برام مهم نیست ولی تهمت بزرگی زد و گفت من تاپیک میزنم و برای آقایون سایت درخواست دوستی میفرستم!!

من متاهلم و یک فرزند دارم و 40 سالمه و این تهمت خیلی برام سنگینه!

اون تاپیک ترکید ولی اسکرین اون تهمت موجوده

از شما خواهش میکنم که رسیدگی کنید

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
@niniyar‍ سلام عزیزم خسته نباشید من براتون پیام هم فرستادم که کاربر پیتزاوکبابی تو یه تاپیک به من هم ...

قبل از این هم فحش پایین تنه داده بود که جواب من تو اسکرین موجوده 

الان اون پستی که نوشته شده پایین تنه دوست دارین نوش جان اگر شما نوشتید خب حرف شما هم زشت بوده دیگه جواب حرف زشت احترام نیست که بخوام لغو کنم هردوتون رو لغو میکنم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

الان اون پستی که نوشته شده پایین تنه دوست دارین نوش جان اگر شما نوشتید خب حرف شما هم زشت بوده دیگه ج ...

ایشون به من فحش پایین تنه داد من هم به خودش برگردوندم

بعدم تهمت زد 

فکر کنم تهمت خیلی سنگین تر از توهین باشه

ولی اگه بازهم برای شما یکیه باشه اشکال نداره منم لغو دسترسی بزنید ولی این کاربر باید لغو کاربری بشه

واینکه این کاربر احتمالا همون کاربر مادرزنم که اتفاقا توی همین تاپیک که فرستادم به خاطر اون کاربر شروع به فحاشی کرد

الان اون پستی که نوشته شده پایین تنه دوست دارین نوش جان اگر شما نوشتید خب حرف شما هم زشت بوده دیگه ج ...

بعدم مثل من نگفت پایین تنه قشنگ اسمش برد

حتی همونجا هم شما رو تگ کردند 

ایشون به من فحش پایین تنه داد من هم به خودش برگردوندمبعدم تهمت زد فکر کنم تهمت خیلی سنگین تر از توهی ...

@niniyar‍ 

ایشون به من فحش پایین تنه داد من هم به خودش برگردوندمبعدم تهمت زد فکر کنم تهمت خیلی سنگین تر از توهی ...

پایین تنه دوست دارین هم توهین هست هم تهمت 

ادرس تاپیک رو بدید بررسی کنم حتی ترکیده مشکل نیست

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

پایین تنه دوست دارین هم توهین هست هم تهمت ادرس تاپیک رو بدید بررسی کنم حتی ترکیده مشکل نیست

https://www.ninisite.com/profile/notification/detail/110037171

پایین تنه دوست دارین هم توهین هست هم تهمت ادرس تاپیک رو بدید بررسی کنم حتی ترکیده مشکل نیست

من میدونم چی گفتم ولی توهین من دربرابر توهین این کاربر هیچی نیست!!!

بعدم من گفتم مشکلی با قطع دسترسی ندارم چون من تهمت نزدم دقیقش تو این تاپیک مشخصه 

ولی متاسفانه هیچوقت عدالت برقرار نمیشه

بعضی از کاربر ها مثل این کاربر میرن تو تاپیک ها دعوا درست می کنند توهین می کنند تهمت می زنند بعد هیچ اتفاقی براشون نمیفته بعد اگر یکی بهشون جواب بده اونم توهین خودشون بهشون برگردونه میشه مقصر!!!

حتی دفعه قبل هم که من یه هفته قطع دسترسی کردید من جواب توهین یه نفر به خودش برگردوندم من قطع دسترسی شدم ولی اون کاربر نشد و من حتی چه به شما چه به تماس با ما پیام دادم ولی پیگیری نشد!!!

نمیشه که هرکاری خواستن بکنند هرچی خواستن بگن بعد من یا دیگری به خاطر ترس از دسترسی سکوت کنیم!!!

شما که همیشه نیستید و خیلی تاپیک ها به خاطر گزارش میترکه

حتی پست میزارن بعد پاک می کنند

من میدونم چی گفتم ولی توهین من دربرابر توهین این کاربر هیچی نیست!!!بعدم من گفتم مشکلی با قطع دسترسی ...

بررسی میکنم