الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشاالله پسره عزیزم. من سر دوتاشم همینطور دیر مثبت شد ولی سر دخترم قبل موعد مثبت شد. این یکی انقد دی ...
من بیبی چکم مثبت شد ولی بتام منفی و ناامیدم کرد ولی خیلی کمردرددارم شباخوابم نمیبره بدنم گرمیگیره امروز تست بارداری باشکر انجام دادم،شکربعد نیم ساعت آب که نشد هیچی تازه حالت توده شده بود ته ظرف حالا یه عده میان میگن توهم نزن نمیدونن انتظار چقدر سخته آدم به هر دری میزنه میترسم حسرت مادرشدن بمونه رودلم😔
من بیبی چکم مثبت شد ولی بتام منفی و ناامیدم کرد ولی خیلی کمردرددارم شباخوابم نمیبره بدنم گرمیگیره ام ...
عزیزم من بنام شد 12گفتن منفیه من دیگه بیخیال شدم که یک هفته دیگه دوباره بی بی چک زدم کمرنگ شد دیگه آزمایش ندادم رفتم سونو گفت پوچه خودش میوفته. من دوباره دوهفته صبر کردم نیفتاد رفتم قلبش میزد. انشاالله به حق این روزای عزیز دامنت سبز بشه. گلم اره ب منم میگفتن توهم زدی آزمایش ک منفی بود ولی من مطمئن بودم که باردارم.من چهارماه بود کلا پریود نشده بودم بخاطر همون همه میگفتن تخمک گذاری نداشتی ک باردار باشی