2777
2789

تست بارداری هم زدید ؟من شنیده بودم باید بالای ۴۰۰ باشه

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

کمرم کلا دردو داشته اما این درد فرق میکنه ببشتر سمت چپ زیر دلم ی حالت گرفتگی داره و درد خفیفداشتم ام ...

علائم عفونت هم همینجوریه هاا ممکنه کیست هم باشه ..بنظرم باز آزمایش بدید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته بتا بالای ۵۰ صددرصدمثبته فقط بایدتکراربشه نرفته باشه بالا

نمیدونم والا شاید برا هفته های بعدش بالا تر بشع 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بی بی چکتو دیدم مال منم اینجور بود و دیر بتام رفت بالا جنسیتش هم پسر بود

خیلی کمرنگ بود حتا با شیش روز تاخیر بازم ب زور دیده میشد اما فرداش ی هاله انداخت 

خدا از زبونت بشنوه نخاسته بوده اما چون روز تخمک گذاری بوده اورژانسی تاثیری نداشته برام دعا کن ی پسر بیارم

خیلی کمرنگ بود حتا با شیش روز تاخیر بازم ب زور دیده میشد اما فرداش ی هاله انداخت خدا از زبونت بشنوه ...

انشاالله پسره عزیزم. من سر دوتاشم همینطور دیر مثبت شد ولی سر دخترم قبل موعد مثبت شد. این یکی انقد دیر بود آزمایشمم منفی شد 

انشاالله پسره عزیزم. من سر دوتاشم همینطور دیر مثبت شد ولی سر دخترم قبل موعد مثبت شد. این یکی انقد دی ...

من بیبی چکم مثبت شد ولی بتام منفی و ناامیدم کرد ولی خیلی کمردرددارم شباخوابم نمیبره بدنم گرمیگیره امروز تست بارداری باشکر انجام دادم،شکربعد نیم ساعت آب که نشد هیچی تازه حالت توده شده بود ته ظرف حالا یه عده میان میگن توهم نزن نمی‌دونن انتظار چقدر سخته آدم به هر دری میزنه میترسم حسرت مادرشدن بمونه رودلم😔

من بیبی چکم مثبت شد ولی بتام منفی و ناامیدم کرد ولی خیلی کمردرددارم شباخوابم نمیبره بدنم گرمیگیره ام ...

عزیزم من بنام شد 12گفتن منفیه من دیگه بیخیال شدم که یک هفته دیگه دوباره بی بی چک زدم کمرنگ شد دیگه آزمایش ندادم رفتم سونو گفت پوچه خودش میوفته. من دوباره دوهفته صبر کردم نیفتاد رفتم قلبش میزد. انشاالله به حق این روزای عزیز دامنت سبز بشه. گلم اره ب منم میگفتن توهم زدی آزمایش ک منفی بود ولی من مطمئن بودم که باردارم.من چهارماه بود کلا پریود نشده بودم بخاطر همون همه میگفتن تخمک گذاری نداشتی ک باردار باشی 

عزیزم من بنام شد 12گفتن منفیه من دیگه بیخیال شدم که یک هفته دیگه دوباره بی بی چک زدم کمرنگ شد دیگه آ ...

فدات گلم ممنونم انشالله قسمت تمومه منتظرا من شوهرم عاشق بچس می‌دونم چقدرم ناراحته خدایا یه نگاهی به دلمون بنداز

انشاالله پسره عزیزم. من سر دوتاشم همینطور دیر مثبت شد ولی سر دخترم قبل موعد مثبت شد. این یکی انقد دی ...

خداکنه هاله خیلی کمرنگ مینداخت

ب حدی ک من فک میکردم شاید مال خودش باشه