2777
2789

من بعد جنگ اومدم خونه بابام یه سری بزنم هوا به شدت گرمه افتضاح شده بود سر ظهر دیدم کولر نزدن گفتم‌کولر چرا روشن‌نمی‌کنید گرمه بابام گفت دینامشو از پشت بوم دزديدن پنکه رو زدم دیدم بابام با مشت زد خاموشش کرد به مامانم گفت صدبار گفتم‌پنکه رو بذار انباری 

هیچی نگفتم پاشدم اومدم انگار بمبای اسرائیل زده پس کله خانواده من واقعا هنوز تو شوکم واا نه وا نه بابا وااااا 

نه به عنوان دخترتون لااقل به عنوان یک مهمان حفظ حرمت کنید لندکروز که نخواستم ازتون کش برم یه پنکه درب داغون بود...

و دیگر هیچ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😣😣🤕🤕🥴🥴

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بابای منم بدش میاد، همش میگه سردم میشه

منم تابستونا اصلا دوس ندارم برم خونه بابام 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

منم اومدم خونه پدرم،پدرم روشن میذاره دخترم گیرمیده خاموش کن سردمه😂

اینجابه شدت گرمه نمیشه خاموش کرد دیگه براش پتو میارم اروم بشه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

دوست من مجرده از این بساژا دارن. رفتم خونشون سونا بخار.. اخلاق باباشو میدونستم. رو حرف مهمون حرف نمیزنه 🤣🤣گفتم گرمه کولر چرا خاموشه.. دیگه روشن کردن.. ولی حالت عادی میگه کمپلت کولر رو خاموش میکنن. منم بخوام دریچه سمت اتاق خودمو فقط باز کنم. بازم میاد خاموش میکنه 😣😣🤕🥴🥴

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!