2777
2789
عنوان

اونایی که کره بدن نینی دارن

135 بازدید | 11 پست

واسه شمام بوی ادامس خرسی میده؟تو اینستا میگفتن بوی بیسکویت مادر با وانیل میده ولی واسه من فرق داره😐بوشم موندگاری داره؟ واسه من که در حد دو سه ثانیه میمونه کیفیتشم اصلا خوب نیس انگار اب زدی 

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا سه ساعت داشتم موضعتو حجی میکردم ببینم چی نوشتی

😂🤣🤣بابا کره بدن مثل همون لوسیونه بدنه ولی این عمیق تر ابرسانی میکنه

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

یک کلمه نفهمیدم چی گفتی از زمان جنگ به این ور گیج شدم

کره بدن مثل لوسیونه بدنه مرطوب کننده ولی عمیق تر ابرسانی میکنه

وااااای وااااااای واااااای فکر کردم زدی کُره‌ی بدن، نینی دارنبعد فکر کردم شکمت و میگی که بو میده🤦🏻 ...

عجب🤣🤣

این تبلیغات زیاد اینستا اصلا بدرد نمیخوره هرچیو زیاد تبلیغ میکنن بدون آشغاله مثل محصولات بیوآکوا که چقدر تعریف میکردن 

لوسیون بدن هلو بیوآکوا تعریف می‌کردن چمیدونم خیلی بوی خوبی میده و فلان 

خریدم آشغالههععه اصلا هیچی بو نداره هیچیییی 

وحشناکه دربشم زود خراب شد الانم خشک شده 🤷🏻‍♀️🥲😂

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙