2777
2789

حالم خیلی بده یه ماهه خونه‌ی پدرمم شوهر عوضیمم میگه نه طلاقت میدم نه میام دنبالت بمون اونجا بپوس

اگه اینجا وکیل داریم میشه کمکم کنه فک کنید منم خواهرتونم به خدا خیلی تنهام فقط از خدا میخوام بمیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراحل قانونیش رو میخوام بدونم به نظره شما الان که شوهرم نمیاد دنبالم درخواست طلاق بدم بهتره یا بایت ...

اول از همه زیاد فکر کنید. بعد عمل کنید. احساسی تصمیم نگیر. صلح و دوستی بهتره. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

مراحل قانونیش رو میخوام بدونم به نظره شما الان که شوهرم نمیاد دنبالم درخواست طلاق بدم بهتره یا بایت ...

مراحلشو میگم. اما فعلا فقط یادت باشه. اقدام نکن. شما اصلا دادخواست طلاق نده. اولا طبق قانون کشور ما طلاق حق مرد هست. اما تو قضیه شما می تونید طلاق به خاطر عسر و حرج مطرح کنید. ولی اصلا این کار و نکنید. بزارید اون شروع کننده برای طلاق باشه. چون اگه شما اول دادخواست طلاق بدین طبق رویه ی قضایی دادگاه مهریه رو با  اعسار ایشون تقسیط میکنه سالی یک سکه. اما اگه دادخواست طلاق و ایشون بده. تقاضای اعسارش رد میشه و باید یک جا مهریه بده. این یک نکته. دومی شما فقط دادخواست مطالبه مهریه و نفقه بده

مراحلشو میگم. اما فعلا فقط یادت باشه. اقدام نکن. شما اصلا دادخواست طلاق نده. اولا طبق قانون کشور ما ...

مرسی گلم

واسه درخواست مهریه و نفقه کجا باید مراجعه کنم؟ متاسفانه من از این چیزا اصلا سر درنمیارم

مرسی گلمواسه درخواست مهریه و نفقه کجا باید مراجعه کنم؟ متاسفانه من از این چیزا اصلا سر درنمیارم

هم می تونید از طریق اجرای ثبت اقدام کنید. هم برید دفتر خدمات قضایی و دادخواست مطالبه مهریه و دادخواست مطالبه نفقه مطرح منید