2777
2789

مثلاً ماشینه نگه داشته بود کنار یه کوچه و منتظر من تا چند دقیقه زیر نظر داشتم و پلامش را هم حفظ میکردم 

یا هر کی بهم نگاه عجیب  میکرد یا اضطراب داشت یا خیلی سیگار می‌کشید و می پلکید میگفتم نکنه نفوذی 

افغان ها را هم دیگه نگم....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره و بنظرم با این حجم از جاسوسا حق داشتیم 

هنوزم باید مشکوک باشیم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
واای میخواستم یه بار به ماشینه بگو آقا اینجا چکار داری این همه وقت؟ اما خب کوچه ما نبود که... منم آم ...

مارفته بودیم پارک یه آقایی با نیسان اومده بود پشت نیسان هم از اون چادرا داشت یعنی خود من تا یه ساعت چشم از ماشین وآقاهه وبچه اش برنداشتم😂😂😂همش به شوهرم میگفتم نکنه چیزی تو ماشینش باشه 

مارفته بودیم پارک یه آقایی با نیسان اومده بود پشت نیسان هم از اون چادرا داشت یعنی خود من تا یه ساعت ...

شماره پلامش را حفظ میکردی یا یواشکی عکس می‌گرفتی زنگ میزدی ۱۱۰یا ۱۱۳😑

به خدا معنی نداره چادر روی نیسان 🤔

شماره پلامش را حفظ میکردی یا یواشکی عکس می‌گرفتی زنگ میزدی ۱۱۰یا ۱۱۳😑به خدا معنی نداره چادر روی نیس ...

اتفاقا عکس گرفته بودم شوهرم نزاشت زنگ بزنم گفت بابا بچشو آورده پارک چرا بزرگش میکنی وکجاش مشکوکه وفلان منم دیگه منصرف شدم