2777
2789

من موافق ازدواج زود هنگامم(مثلا ۱۹ تا ۲۲ اینا از نظر من زود هنگامه) و در صورتی ک به اینده، درس و شغلت لطمه نخوره، یعنی هردو همکاری داشته باشن باهم تو همچی

بنظرتون اگه با یه شخصی همسن خودم یا یکم بزرگ تر ازدواج کنم ولی دوتامون اینده داشته باشیم

یعنی تخصیلاتمون و دانشگاهمون خوب باشه و کارمون در اینده تضمین شده باشه خوبه ک ازدواج کنیم؟

مثلا بعدا ناراحت نمیشم از اینکه جوونی نکردم؟

چه مشکلاتی میتونه داشته باشه این تصمیم؟؟

اینم بگم من تو حالت عادی از دوست پسر داشتن تو مجردی متنفرم و اصلا باهاش کنار نمیام 

دنبال ی رابطه هدفمندم

اگه همسرت شغل خوبی نداشته باشه، زندگی بخور نمیری با پول تو جیبی های خانواده هاتون ممکنه داشته باشید

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرم دوران دانشگاه با همکلاسیش ازدواج کرد 

کنار هم درس خوندن 

شاغل شدن 

خیلی راضیه 

خواهرم میگه اگه شوهرم نبود من انقدر پیشرفت نمیکردم 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

من توی دانشجویی عقد کردم 

عروسی کردم 

باردار شدم 

الانم سرکار میرم 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

دوست پسر داشتن نه

ولی دوران دانشجویی دوران عشق و حاله

هعی بری بیرون

با ادم های جدید ارتباط بگیری

در. کنارش حرفه ی جدید و درس خوندن و شاید حتی کار! 

معمولا با ازدواج کردن ادم توی این موارد محدود میشه

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

من سال آخر ازدواج کردم ۲۲ شوهرم ۲۵ منو خوب درک میکنه تشویقم کرد برم مصاحبه کاری یا میگه عروسی که گرفتیم یکم اوضاع روی روال افتاد دوباره بریم ارشد بگیریم خوبه حمایت میکنه 

خوب اول از همه باید بگم من 20 سالمه کاملا مخالف این موضوعم این نظر خودمه

ولی خوب یکی از هم کلاسی هام هست که هم متاهله و هم بچه داره البته ایشون 3 سال از من بزگترند 23 سالشونه ولی خوب هم خیلی فعالند تو کلاس و جزو دانشجو های برتر دانشگاهند نمراتشون هم عالی

یعنی یجورایی در رقابت سالم با هم دیگه قرار داریم خیلی دوست محترمی  هم هستند برام

اگه همسرت شغل خوبی نداشته باشه، زندگی بخور نمیری با پول تو جیبی های خانواده هاتون ممکنه داشته باشید

خب الان ک دوتامون دانشجوییم و سنمون کمه ولی کار داره

دوست پسر داشتن نهولی دوران دانشجویی دوران عشق و حالههعی بری بیرونبا ادم های جدید ارتباط بگیریدر. کنا ...

اره منم از همین میترسم

ولی خب ی ترس دیگه هم ک دارم اینه ک ممکنه در اینده چنین کیسی نداشته باشم

چون طرفم از هر نظر خوبه و رشته ای ک درس میخونه خیلی خوبه و اینده دار

اره منم از همین میترسمولی خب ی ترس دیگه هم ک دارم اینه ک ممکنه در اینده چنین کیسی نداشته باشمچون طرف ...

خب شما میتونین نامزد بمونین تا وقتی ک درست تموم شه

این جوری هم بیشتر اشنا میشی باهاش

هم فرصت پیشرفت برای هردوتاتون تا ازدواج هست

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇