2777
2789
عنوان

یاامام حسین ازت معجزه میخوام

1193 بازدید | 90 پست

سلام دوستای گلم من توروخداااا لطفا هرکسی هرچقدرررر ب امام حسین ارادت داره ازش بخواین برام معجزه کنه زندگیم روهواس هرکی هرچی دوست داره بفرسه.حتی یک صلوات....

الهی همگی حاجت رواشین ب دعاهاتون احتیاج دارم.خداب بچه ۵ ماهم رحم کنه معجزه بشه زندگیم درست بشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که هرچی هست به خیر بگذره از سرتون اللهم صل علی محمد و آل محمد

ممنون گلم عزیزدلی.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
سلام عزیزم چی شده نی نی ۵ ماهتون؟؟!!الهی به حق این روزا وشبای عزیز معجزه بشه براتون توکل بخدا🤲🤲

ممنون گلم حاجت رواشی قشنگم.

بچم چیزی نشده

ی خدانشناس نشسته زیرپای شوهرم موادیش کرده الان شوهرم سرکارنمیره.

خدابدادبچم برسه.

ممنون گلم حاجت رواشی قشنگم.بچم چیزی نشدهی خدانشناس نشسته زیرپای شوهرم موادیش کرده الان شوهرم سرکارنم ...

ممنونم گلم اول خداروشکر که بچتون سالمه چون دیده بودم گویا سالها بچه دار نمیشدین بعد واقعا خیلی خیلی متاسفم ک عزیزترین کستون بیمارشده ببرش ب زورم شده کمپ تاترک کنه  گوش نکرد با مادروپدرش صحبت کن تاببرنش 

ازکجا متوجه شدین فقط ازسرکار نرفتنش یا ظاهرش تغییر رفتارو برخوردش یا دیدین که مواد میکشه؟!!

ممنونم گلم اول خداروشکر که بچتون سالمه چون دیده بودم گویا سالها بچه دار نمیشدین بعد واقعا خیلی خیلی ...

مرسی قشنگم فدات.

یه ماه پیش بردمش کل خانوادشم در جریان هستن.اماب ی هفته نکشید لغزید

ازرفتاراش

قبل ترک هرروز سرکارمیرفت الان ک رفت کمپ اومد پشتش باد خورده سرکارم نمیره.

وای خدای من  خیلی ناراحت شدم  اکثر مردارو معتاد کنن خیلی وضعیت بدیه خیلی 😔😔😔واقعا باید خودش همت واراده کنه بذارتش کنار اون که زیرپاش نشست ومیشناسی؟؟؟ ازش دورش کن دوباره بفرستش کمپ پیش مشاور وروانپزشک 

پارتنر من هم بهم گفت قبلا مواد مصرف میکرده اما بدون کمپ خودش تصمیم گرفت بذاره کنارهمت واراده کرد گذاشت کنار سالهاست الان پاکه تریاک گویا مصرف میکرده قبلا 

همسرشما چی مصرف میکنه؟؟؟

وای خدای من خیلی ناراحت شدم اکثر مردارو معتاد کنن خیلی وضعیت بدیه خیلی 😔😔😔واقعا باید خودش همت و ...

ن نمیشناسمش اما خودش میگفت اونو گرفتن الان ۶ماهه بازداشته.

متاسفانه شیشه.

هزینه هاش بالاس نمیتونم فقط سپردم ب امام حسین من خیلی تلاش میکنم زندگیم ازهم نپاشه فقط ازخدامیخوام کمکم کنه

وااای خدای من 😢ازته دلم برات دعا میکنم عزیزمبداخلاق هم شده ازت سرد شده؟شغلش چیه؟بهش میگی بخاطرمن بخ ...

شبکاری.

اره خیلی

فایده نداره 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹خدایا هرچی که خیره پیش پای این دوستمون به حق ماه محرم امام ...

ممنون گلم انشائ الله حاجت رواشین