2777
2789

من مادرم خیلی ادم قانعی بوده و هست و خب واقعیت اینه که هیچوقت پدرم قدرش رو ندونست. الان که خودم دارم با نامزدم زندگی میکنیم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم از یه طرف دلم نمیاد وقتی میدونم دستش خالیه پر توقع باشم از یه طرف میترسم بشم شبیه مادرم

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوم 

متعادل

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

حدوسط 

ن پرتوقع ک بگه خونه ی پدریش چشم و دل سیر نبوده 

ن کم توقع ک فکر کنن مظلومی و بخوان روت سوار بشن

در حد نیازت ولی هم قدم با دخل و خرج همسرت توقع داشته باش ازش 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

هیچوقت سکوت بی جا نکن ازش بخواه اما نه چیزایی که نتونه برات بگیره ولی همراهش باش اما ارزش خودتو فراموش نکن اگه ناراحتت کرد انتقاد کن ولی نزار فاصلتون طولانی بشه

icy_floer

پرتوقع باش ولی جوری ک قانع به نظر برسی😅

نمیدونم چجوری توضیح بدم

مثلا اگه گوشیت خوب نیس بگو گوشیمو باید عوض کنم و داره اذیتم میکنه و این حرفا؛بعد که همسرت تصمیم گرفت برات گوشی بخره به جای اینکه دست بزاری رو اخرین مدل،یه مدل پایین ترشو بگیر(اون متوجه نمیشه ک تو به خواستت که گوشی بود رسیدی،با خودش میگه وااای چه همسر با درک و فهمی😅)

من خودمم تو زندگیم همیشه قناعت کردم و واقعا همسرم قدرمو ندونست و تهش بهم گفت مگه چی کم داشتی؟چون من هیچوقت نمیگفتم چی کم دارم…

شوهر من همیشه دستش خالیه تا بوده درگیر قسط و بدهی و قرض بودیم و هستیم  و برای اینکه خجالت زده نشه هیچ وقت هیچی ازش نخواستم 

به هیچ جا نرسیدم و من ماندم و یه دنیا حسرت 

شما ها را نمیدونم خودتون بسنجید چیکار کنید ولی فقط انصاف را رعایت کنید

پر توقع نباش ولی از خودتم نزن همه چیزت ب راه باشه

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

پرتوقع باش ولی جوری ک قانع به نظر برسی😅نمیدونم چجوری توضیح بدممثلا اگه گوشیت خوب نیس بگو گوشیمو بای ...

چه روش جالبی بود😂😂

امبدوارم بعد از این خوشبخت باشی عزیزم

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

بزار کاری که خودم میکنم و بگم...یکسری زمانا میدونم که شوهرم دستش خالیه خالی عه.. اونجور زمانا هیچی ازش نمیخوام.. یکسری زمانا میدونم که داره... تا بشه برای خودم خرج میکنم وقتی داره