2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد

139 بازدید | 24 پست

دو روزه نوزادم بیقراری میکنه 

شب وروز گریه میکنه

موقع شیرخوردن یک دفعه گریه میکنه

برای دکترش شرایطش رو گفتم

گفتن کولیک داره

مامان هایی که نوزادشان کولیک داشته یا دارند لطفا راهنمایی ام کنند چه کار می کنند برای نوزادشون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرمنم مدام گریه میکرد پستونکش دادم وقنداقش کردم خوابش برد وازون به بعد توکل فامیل معروف شد به نوزادی ک خیلی آرومه من اصلا اذیت نشدم اما درعوض حالا خیلی شیطونه واذیت میکنه داره دوسالش میشه🤯

پسرمنم مدام گریه میکرد پستونکش دادم وقنداقش کردم خوابش برد وازون به بعد توکل فامیل معروف شد به نوزاد ...

خدا حفظش کنه

پس پستونک بهش بدهم مشکلی نداره؟؟

قنداق نمیتونم

چون گرمش میشه و پوستش زرد میشه تا گرم میشه 

سلام قطره خارجی اصل اینفاکول رو پیدا کن کمی گرون ولی آب رو آتیش انگلستان تولید کرده و بی‌نظیر در درمان کولیک ....بعدم ماساژ دادن بعد حمام تاثیر داره روغن بچه اسطخدوس بزن ماساژ بده شامپوهم اسطخدوس بگیر حمام ش کن ...صدای سفید از نت بگیر براش بذار آرامش بخش براش صدای هود جاروبرقی ماشین سواری اینا همه تسکین کولیک موثرن آروغ ش حتما بگیر حتما تحت هر شرایط تا آروغ نزده زمین نذار بچه رو.....شکمش به روغن زیتون ماساژ بده دور نافش رو قنداق کردن هم  کمک کننده ست دل دردش کم میکنه و اینکه لالایی بخون بهش آرامش بده این دوران خیلی زود میگذره نگران نباش

سلام قطره خارجی اصل اینفاکول رو پیدا کن کمی گرون ولی آب رو آتیش انگلستان تولید کرده و بی‌نظیر در درم ...

ممنونم از راهنمایی هات

راستش این روزها خیلی داره برام سخت می گذره

همش نگران نوزادم هستم

گریه ام گرفت الان ....

خدا کنه بتونم کاری کنم گریه نکنه

گریه که میکنه خیلی شدید است و بند دلم پاره میشه

خدا حفظش کنهپس پستونک بهش بدهم مشکلی نداره؟؟قنداق نمیتونمچون گرمش میشه و پوستش زرد میشه تا گرم میشه

ممنون نه اشکال نداره بهش پستونک بده،قنداقم با یه روسری نازک ببندش محکم نه همینکه دستو پاشونتونه زیاد تکون بده خوابش میبره