2777
2789

من پست قبلم پاک کردم نخواستم خیلی جنجال بشه ولی لیلا حاتمی اگه لیلا شده تو این کشور به صدقه سر این ملت شده لیلا که همون موقع بعد انقلاب اینا دیپورت نکردن  چون با اون پیشینه خانوادگی اصلا بهشون اجازه فعالیت تو کشور نمیدادن خلاصه ایشونم بچه همون پدر مادره نمیگم خانوادش بدن نه اصلا  خانواده هنرمندین روحشون شاد ولی تو این کشور جمهوری اسلامی و اخوند بازی همون موقع بعد انقلاب عذرشون باید میخواستن تو دادگاه های بعد انقلاب که کلی خواننده و بازیگر احضار کرده بودن 

شاید خانم بازیگر ما تو دلش مونده که چرا بعد انقلاب خانوادش مهاجرت نکردن و اینطور حرف دلش بیان کرد از اضاع بد ایران 

ولی بنظرم بیان کردن این مشکلات از تریبون دیگه دردی از مشکلات این کشور کم نمیکنه

نه دیگه همش حرف و بررسی تخصصیه.هیچکس راضی نیست فنجونشو بذاره کنار از جای گرمش بلند شه. سال ۷۷ سال ۷ ...

حرف منم اینه

تو تظاهرات دی ماه کدوم ادم معروفی به مردم ملحق شد؟

فقط نشستن چندتا جمله. تو اینستا و توییتر شیر کردن که نه طرفداراشون رو از دست بدن نه کارشون رو 

هیچکدوم به فکر مردم نیستن،اگه اونموقع پشت مردم بودن و نمیزاشتن انقد زود سرکوب بشه اینهمه جوون مردم که خام این جماعت که وسط راه ول میکنن شدن بدبخت نمیشدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا بی بی سی و منوتو دیگه نگا نمیکنم چون مشخصه خبراشون چه جور خبریه... این چیزی که من میگم توکتا ...

حرف هیچکس حتی خاله تو درباره خارج باور نکن

انکار نمیکنم که اونجا خیلی چیزهای خوب زیاد داره 

ولی اکثر اونهایی که خارج هستن از مشکلاتش نمیگن

من زندگی کردم اونجا و این رفتار دوگانه کسایی که مهاجرت کردن و مشکلاتشون رو از نزدیک دیدم

اتفاقا more, less همه جای دنیا شبیه هم هست هر جایی یه مشکلاتی داره یه خوبیهایی

فقط اونجا ظاهر خیلی خوبی داره که یکی از مهمترییییییییییییییییییییییییییییییین دلایلش فرهنگ بالااااااااااااااااااااااااای مردمش هست

اینجا مشکل بیشتر خود مردم بی فرهنگ هستن

طرف آبروی خودش و کشورش همه جای دنیا میبره اخه اینم فرهنگه  

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ * چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که میگوید باش پس [بی درنگ] موجود می‏شود. خدایا شکرت بخاطر پسر عزیزم😍😍
نه دیگه همش حرف و بررسی تخصصیه.هیچکس راضی نیست فنجونشو بذاره کنار از جای گرمش بلند شه. سال ۷۷ سال ۷ ...

هیچکس حاظر نیست از منافعش دست بکشه

فقط مردمو شیر میکنن برن جلو و خودشون از دور نگاه میکنن

من دانشگاه  شهید بهشتی درس میخونم 2تا از همکلاسیامون که خیلی سیاسی بودن و میتونم بگم تقریبا لیدر تظاهرات بودن معلوم نیست تو زندان چه بلایی سرشون دارن میارن،هیچکس خبر درست حسابی ازشون نداره 

من پست قبلم پاک کردم نخواستم خیلی جنجال بشه ولی لیلا حاتمی اگه لیلا شده تو این کشور به صدقه سر این م ...

خب مهاجرت کنه بره.مگه کاری داره ؟ اینهمه دارن میان و میرن اینم یکیش

بعدشم اصلا قضیه این نیست.مهاجرت مال قشر متوسط جامعه است نه اینها با این حجم ثروت.

مسئله شهرت و در کنارش نون به نرخ روز خوردنه.

راست میگی سال 88 از تو ایران هیچ سلبریتی بازیگر و هنرمند و ورزشکاری  طرفه مردم معترض نبودن 

باز دم گوگوش گرم از اونور امریکا یه اعلام حمایت کرد هرچند به ضرر مردم تموم شد اینور اخبار گفت خواننده لس انجلسی فراری حامی اغتشاشگران

یکی هم فاطمه معتمد اریا بود که تو فیلم انتخاباتی میرحسین بود دمش گرم 

از لیلا حاتمی و ترانه و نمیدونم مهناز افشار و ......که الان تا یه چیز میشه زود پست تهییجی میذارن خبری نبود حتی تو فیسبوک !!!

خب مهاجرت کنه بره.مگه کاری داره ؟ اینهمه دارن میان و میرن اینم یکیش بعدشم اصلا قضیه این نیست.مهاجرت ...

بچه  شون رو میرن اروپا زایمان میکنن ولی خودشون مهاجرت نمیکنن

چون اونجا به درد کسی نمیخورن،وگرنه اگه خیلی بازیگرای خوب و مطرحی بودن مطمئن باشن فوری مهاجرت  میکردن اونجا متقاضی ندارن،و نون چرب و چیلی عینه ایران دستشون نمیومد

هیچکس حاظر نیست از منافعش دست بکشه فقط مردمو شیر میکنن برن جلو و خودشون از دور نگاه میکنن من دانشگ ...

حرفتون درسته مردم شیر میکنن میندازن جلو و خودشون عقبه عقب وایسادن تا مبادا منافع خودشون زن بچه به یغما بره این چیزا همه ماها دیدیم 

حالا  این  صدف  بیوتی  کیه ؟؟ 😂   من  پیچش  را  نگاه  کردم  الان  همش  در  مورد  آرایش  و  مواد  آرایشی  حرف  می زنه  که !!! 😀  سلمانی  مدرنه؟؟؟؟ راجع  به  لیلا  حاتمی  کجا  حرف  زده ؟؟ 

این سلبریتی ها خیلی دلشون واسه مردم میسوزه برن تو اینجور نشست های خبری مهم بگن چرا مردم ما رو تحریم میکنین که هواپیماهای قدیمی مون باعث کشته شدن این همه آدم باشن.

نه اینکه حرفی بزنن که فقط احتمالا باعث تحریم بیشتر ایران بشه همین

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ * چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که میگوید باش پس [بی درنگ] موجود می‏شود. خدایا شکرت بخاطر پسر عزیزم😍😍
آهان ببخشید فکر کردم منظورت فیلمساز های ایرانیه.  عذر می خوام

خواهش  میکنم  عزیزم     من  پست  هام  احتمالا  بد  برداشت  میشه   چون  فکر  کردم  این  صدف  بیوتی  یه  بازیگره   واز  دنیای  سینماست   😀  نگو  خانم  آرایشگره  !!!   حالا  فکر  می کنن  کامنت  های  من  در  مورد  لیلا  حاتمیه!!!!!   ای  بابا 

بله درسته این روزا همه دنبال مطرح شدن و حاشیه سازی ان ببخشید اگه بد متوجه شدم

نه  من  بد  نوشتم  اشتباه  از  منه   فکر  کردم  این  صدف  بیوتی  هم  بازیگره  و  از  دنیای  سینماست    من  حرفام  به  اون  بود  که  واسه  شهرت  و جار  و جنجال  گیر  داده  به  لیلا  حاتمی       در  مورد  حرف  های  لیلا  حاتمی  هم  نظری  ندارم   در  جاییکه   خیلی  از  مسیولین   هم  تبعیض  ها   و بی عدالتی  ها   را  قبول  دارن    دیگه  حالا  لیلا  حاتمی  بگه  یا  نگه    چه  فرقی  می کنه؟؟ 

😂😂😂سلمانی مدرن😁خیلی باحال بود اره سلمانی مدرن بیوتی بلاگره

چه  کنم  😂 آخه  هر  چی  نگاه  کردم  دیدم  همه  پست  هاش  به  قول  عوام   راجع  به  بتونه  و صافکاری  و  رنگ  و روغن    پوست  و  چشم  و ابرو عه😁    بدرد  من  یکی  نمی خوره   😁😀  داخل  کله  ادما   بیشتر  واسم  مهمه  تا  بیرونش