2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه به تو چه مردک

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

دماغ همه مشکل نداره 

ولی عمل کردن واقعا توی میزان زیبایی خیلی تاثیر میذاره

دماغ خودم خیلی قوز داره و دو دفعه هم شکسته 

علاوه بر ظاهر بد مشکل تنفسی هم دارم 

و نیازمند عملم 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

والا من هیچوقت بهش فک نکردم 

زیادی اس و عملی طورم نیستا😅ولی ترس دارم از عملای زیبایی چون هرروز میبینم 😵‍💫

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

من اینجا دارم با زبان انسان حرف میزنم با شما کاری نداشتم شما برید در جنگل ب زندگیتان ادامه بدهید

@niniyar‍ 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

هرکیم عمل کرده انقد سوراخاش نامتقارن یا بیش از حد باریک شدن هیچ جلوه ی زیبایی نداره

چندتاشونم ک دیدم نفس کشیدنشون صدا دار شده بود انگار مار بغل گوشت فیس فیس میکنه. 

واقعا من یه دماغ عملی خوشگل نچرال ندیدم. 

جراحا ایران کارو خوب در نمیارن و همه شبیه هم و مصنوعی شدن. 

ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر. 

بنده خدا یه سوال پرسید 

دیگه این همه گارد و توهین چیه؟ 

این همه تاپیک میزنن چرا مردها اینجورین اونجورین 

چرا اینکارو میکنن 

چرا فلان حرفو میزنن و....بخدا سایت تبادل نظر نه حمله و فحاشی به همدیگه

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

بنده خدا یه سوال پرسید دیگه این همه گارد و توهین چیه؟ این همه تاپیک میزنن چرا مردها اینجورین اونجوری ...

من چون خودم دانشجو روانشناسی ام جالبه برام میخوام بدونم این رفتار سر ی عقد است یا ی رفتار طبیعیه برا این پرسیدمش

سلام خدافز

من چون خودم دانشجو روانشناسی ام جالبه برام میخوام بدونم این رفتار سر ی عقد است یا ی رفتار طبیعیه برا ...

بنظرم انسان مدام دنبال زیبایی بیشتر 

خصوصا خانما 

بینی هم واقعا توی زیبایی تاثیر گذار 

خصوصا که دیگه باب شده و اکثریت مشتاقن برای عمل 

بنظرم انسان مدام دنبال زیبایی بیشتر خصوصا خانما بینی هم واقعا توی زیبایی تاثیر گذار خصوصا که دیگه با ...

حتی رو زیبایی طرف هم تاثیر نداشته باشه کلا تبدیل شده ی عقده و همه میخوان عمل کنن تا از بقیه عقب نمون ب خیال خودشون 

سلام خدافز